Definisanje vaše ponude usluge u Microsoft Bookings

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada definišete vaše ponude usluge u Microsoft rezervacije, možete da podesite, između ostalog, ime usluge, opis, lokaciju, trajanje, podrazumevane podsetnike za klijente i zaposlene, unutrašnja napomene u vezi sa uslugom, i cene. Takođe možete da označite zaposlene koji su kvalifikovani za pružanje usluga. Zatim, kada klijenti Veb lokaciji preduzeća zakazati sastanak, mogu da vide tačno koje tipove zakazane obaveze su dostupni i koliko njihove usluge će koštati. Oni takođe možete odabrati osobe koje žele da obezbedi uslugu.

Sada možete da dodate prilagođeni tekst i URL adrese za potvrdu e-pošte poslati svima da knjige usluge putem rezervisanje stranici.

Napomena: Rezervacije je podrazumevano uključena za klijente koji imaju Office 365 Business Premium ili Office 365 A3 i Office 365 A5 pretplate. Rezervacije takođe dostupna je za klijente koji imaju Office 365 Enterprise E3 i E5, ali to je podrazumevano isključeno. Da biste uključili, pogledajte članak pristupite Office 365 poslovne aplikacije za enterprise pretplate.

Kreiranje usluge detalja

Pogledajte ovaj video zapis ili pratite sledeće korake da biste definisali vaše ponude usluge.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.
 1. U Office 365, izaberite pokretanje aplikacija, a zatim izaberite rezervacije.

 2. U oknu za navigaciju izaberite stavku usluge > Dodaj uslugu.

  Usluga za stranice sa istaknutom uslugom vezu Dodaj

 3. Unesite detalje usluga uključujući ime, opis i lokaciju. Kada počnete da kucate adresu u Podrazumevana lokacija, Bing predlaže lokacije za vas.

  Predloženih lokacija biće vam ponuđena kroz Bing

 4. Unesite trajanje zahteva za uslugom. Možete da unesete koliko dugo želite trajanje u danima, kuću i minuta i podesite bafer vreme kada klijenti ne mogu da knjiga.

  Snimak ekrana: Postavite podrazumevane trajanje za uslugu
 5. Izaberite model cena. Osnovna cena, Počni odi svakog sataće se tražiti da navedete cena.

 6. U okviru cena i plaćanja, podesite podrazumevane cene za uslugu.

 7. Unesite dodatne beleške i informacije o podsetnik.

 8. Izaberite stavku Sačuvaj.

  Dugme "Sačuvaj" na traci sa alatkama stranice poslovnih informacija

Dodeljivanje člana osoblja za uslugu

Prilikom dodeljivanja osoblja, razmislite o da li je usluga zahteva dodatnu obuku ili specijalne a. Ako je tako, dodeliti samo članovi osoblja koji imaju te akreditive. Ako želite da dodelite člana osoblja nije na listi, moraćete da biste otišli na stranicu osoblja da biste ih dodali. Za više informacija u članku Kreiranje spiska osoblja .

 1. Na stranici usluge izaberite te zaposlene koji su kvalifikovani za pružanje usluga. Možete da izaberete jednu ili više njih. Izabrani zaposleni imaju oznaku potvrde pored njihova imena.

  Osoblje koje su dodeljene uslugu imaju oznaku potvrde pored njegovog imena

 2. Izaberite stavku Sačuvaj.

Podešavanje opcija smernice za objavljivanje i planiranje

Podrazumevano usluge detalje i osoblje dodeljene će biti objavljena rezervisanje stranicu na Veb lokaciji nakon što izaberete da sačuvate. Takođe, planiranje smernice postavite će se primeniti podrazumevano za uslugu koju ste kreirali. Ako ne želite da prihvatite ove podrazumevane vrednosti, sledite ove korake.

 1. Na stranici "usluge", u okviru objavljivanje opcije, opozovite izbor u poljima za potvrdu pored stavke Prikaži ovu uslugu na stranici rezervisanje i/ili koristite podrazumevani planiranje smernica.

 2. Podesite smernice za planiranje za tu uslugu. Više informacija o planiranju smernice, pogledajte članak Podešavanje smernice za planiranje.

 3. Izaberite stavku Sačuvaj.

Takođe pogledajte

Unesite svoje poslovne podatke

Kreiranje liste osoblja

Kreiranje i osoblju vaše rezervacije

Upoznajte Microsoft Bookings

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×