Definisanje nadgledanih putanja

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Definisanjem nadgledanih putanja, možete da navedete koje putanje u prostoru URL ADRESA za Veb aplikacije se koriste za kolekcije lokacija. Možete da navedete da na navedenoj putanji postoji jedna kolekcija lokacija ili više od jedne kolekcije lokacija. Na primer, eksplicitno putanju hr ukazuje da je URL ADRESA http://server/hr kolekcije lokacija, dok džoker putanja "lokacije" ukazuje na to podređene URL adrese http://server/sites/, kao što je server/lokacije/tima, kolekcije lokacija.

 1. Na gornjoj traci za navigaciju kliknite na vezu Upravljanje aplikacijom.

 2. Na stranici "upravljanje aplikacijama", u odeljku Upravljanje SharePoint Web aplikacijom , izaberite stavku Definisanje nadgledanih putanja.

 3. Na stranici Definisanje nadgledanih, ako želite da definišete nadgledane putanje za Web aplikaciju osim one koja je izabrana, u odeljku Web aplikacije , Promeni Web aplikaciju u meniju izaberite stavku Veb aplikacije .

  • Na stranici izbor Web aplikacije, kliknite na dugme Veb aplikaciju za koju želite da definišete nadgledane putanje.

 4. U odeljku Uključene putanje , da biste izbrisali putanju ili putanje, potvrdite izbor u poljima za potvrdu za putanje koje želite da izbrišete, a zatim izaberite stavku Izbriši izabrane putanje.

 5. U odeljku Dodavanje nove putanje , da biste dodali novu putanju unutar prostora imena URL ADRESE, otkucajte putanju u polju putanja .

 6. Kliknite na dugme Proveri URL ADRESU da biste proverili URL ADRESU. Veb pregledač će se otvoriti u navedenom parametru path.

 7. Na listi tip izaberite nešto od sledećeg:

  • Uključivanje džokera. Izaberite ovu opciju da biste uključili sve putanje koje su podređene navedenoj putanji.

  • Eksplicitno uključivanje. Izaberite ovu opciju da biste uključili lokaciju na koju ukazuje navedena putanja. Lokacije koje su podređene navedenoj putanji nisu uključene.

 8. Kliknite na dugme U redu.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×