Deblokiranje Outlook.com naloga

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Outlook.com nalog može biti privremeno blokirana jer smo primetili neke prijavljivanje aktivnosti. Znamo da imate nalog blokirani frustrirajuće, ali takođe želimo da se zaštitite od prevara ili zloupotreba. Evo kako da deblokirate vaš nalog.

Deblokiranje naloga

  1. Idite na account.microsoft.com i prijavite se pomoću e-adresu i lozinku blokiranih naloga.

  2. Unesite broj telefona da biste primili bezbednosni kôd putem tekstualne poruke ili automatizovanim telefonskim pozivom – ne morate pametni telefon.

  3. Ako nemate alternativni broj telefona broj ili e-adresu ili ne mogu da dođu na nju, izaberite stavku nije da dobijete kôd kada budete upitani za kôd za prijavljivanje ili da nemaju pristup ove kada ste poništavanje lozinke, a zatim pratite na uputstva.

  4. Nakon što unesete bezbednosni kôd, moraćete da promenite lozinku da biste dovršili proces deblokiranje.

Uverite se da kreirate jak, jedinstvene lozinke u cilju obezbedite svoj nalog. Korišćenje velikih slova, brojevi i simboli u lozinku i pokušajte da ne koristite istu lozinku za različite naloge. Za više Saveta o tome kako da povećate bezbednost lozinku, pogledajte članak zaštitite Outlook.com naloga e-pošte.

VAŽNO: Ako imate problema sa bezbednosnim kodom, razmotrite sledeće:

  • Ako niste primili bezbednosni kôd, izaberite stavkuNemam kôd i zatražite drugi kôd. Ako i dalje niste primili kôd, pokušajte drugi broj telefona.

  • Ako bezbednosni kôd ne funkcioniše, proverite da li ste uneli brojeve iz tela poruke, a ne one iz zaglavlja.

    Unesite brojeve u telo, a ne u zaglavlje

Ako nemožete da deblokirate nalog

Ako i dalje ne možete da deblokirate nalog unosom bezbednosnog koda ili promenom lozinke, idite na odeljak Kada ne možete da se prijavite na Microsoft nalog. Ovaj članak će vam pomoći da promenite lozinku, dobijete pomoć ako promena lozinke ne radi ili da se obratite podršci.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×