Deblokiranje Outlook.com naloga

Vaš nalog je možda privremeno blokiran jer smo uočili neke neuobičajene aktivnosti prijavljivanja. Znamo da vas nervira činjenica da je vaš nalog blokiran, ali želimo da vas zaštitimo od prevare ili zloupotrebe. Evo kako možete da deblokirate nalog:

Deblokiranje naloga

Idite na account.microsoft.com i prijavite se na blokirani nalog. Unesite broj telefona da biste dobili bezbednosni kôd putem tekstualne poruke ili automatizovanog telefonskog poziva – ne treba vam pametni telefon. Ako nemate alternativni telefonski broj ili adresu e-pošte ili im nemate pristup, izaberite stavku Nisam dobio/la kôd kada budete upitani za kôd pri prijavljivanju ili Nemam pristup kada budete menjali lozinku i zatim pratite uputstva.

Posle unošenja bezbednosnog koda, morate da promenite lozinku kako biste dovršili proces deblokiranja. Obavezno napravite jaku i jedinstvenu lozinku kako biste dobro zaštitili svoj nalog. Koristtie velika slova, brojeve i simbole za lozinku i pokušajte da ne koriste istu lozinku za različite naloge. Za više saveta o tome kako da lozinka bude bezbednija pogledajte odeljak Zaštitite Outlook.com nalog e-pošte.

VAŽNO: Ako imate problema sa bezbednosnim kodom, razmotrite sledeće:

  • Ako niste primili bezbednosni kôd, izaberite stavkuNemam kôd i zatražite drugi kôd. Ako i dalje niste primili kôd, pokušajte drugi broj telefona.

  • Ako bezbednosni kôd ne funkcioniše, proverite da li ste uneli brojeve iz tela poruke, a ne one iz zaglavlja.

    Unesite brojeve u telo, a ne u zaglavlje

Ako nemožete da deblokirate nalog

Ako i dalje ne možete da deblokirate nalog unosom bezbednosnog koda ili promenom lozinke, idite na odeljak Kada ne možete da se prijavite na Microsoft nalog. Ovaj članak će vam pomoći da promenite lozinku, dobijete pomoć ako promena lozinke ne radi ili da se obratite podršci.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×