Deaktiviranje Office 365 ako vidite grešku „dostigne ograničenje”

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako imate pretplatu na Office 365, možete da deaktivirate Office 365 na PC ili Mac računaru koji više ne koristite. Deaktiviranje instalaciju sistema Office 365 ne deinstaliranje sistema Office, uklonite Office dokumente ili Otkaži pretplatu na Office 365.

Napomena: Zato što ovaj proces se odvija putem Veb pregledača, možete da deaktivirate instalaciju sistema Office 365 sa bilo kog uređaja. To može potrajati do 72 sata za instalaciju sistema Office za otkrivanje da je deaktiviran.

Ako niste sigurni da li je vaša verzija usluge Office 365 za kuću ili preduzeće, pogledajte odeljak Office planovi.

Office 365 Home, Personal ili University

  1. Sa bilo kog uređaja, idite na Microsoft nalog, Stranica instalacija i prijavite se koristeći Vaš Microsoft nalog, ako to bude zatraženo.

  2. U okviru uređajima, pronađite uređaj gde želite da deaktivirate Office 365.

  3. Potvrdite da se odjavite iz sistema Office Deaktivirajte Office 365 na uređaju.

Office 365 za preduzeća

  1. Sa bilo kog uređaja, idite na https://portal.office.com/Account/#home i prijavite se koristeći vaše poslovni ili školski nalog, ako to bude zatraženo.

  2. Iz Instaliranje statusa pločici, izaberite stavku Instaliranje opcije.

  3. U okviru moj instalacije, kliknite na strelicu nadole pored instalacije da biste otkrili na instalacije Office ili druge proizvode.

  4. Izaberite stavku Deaktiviraj da deaktivirate instalacije više ne koristite.

Pošto ste deaktivirali Office 365, i dalje možete da pregledate i štampate dokumente iz tog uređaja, ali nećete moći da ih uređujete niti da pravite nove. Ako želite da koristite Office 365 na uređaju, moraćete da se prijavite u Office 365 kada vam bude zatraženo. .

Postoji način da deaktivirate Office Home & Student, Office Home & Business, Office Professional ili pojedinačne Office aplikacije. Umesto toga, morate ponovo da instalirate i aktiviranje pomoću proces opisan u Aktiviraj posle instaliranja sistema Office.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×