Deaktiviranje Office 365 Home instalacije

Svaka Office 365 Home pretplata dolazi uz 5 Office instalacija za Mac računare ili računare i 5 tablet računara. Ako vam ponestane instalacija, možete da deaktivirate neku od njih kako biste instalirali Office na drugom računaru ili tablet računaru.

Napomena   Samo vlasnik pretplate može videti ili deaktivirati instalacije druge osobe. Ako niste vlasnik, možete prikazati i deaktivirati samo sopstvene instalacije.

Imajte na umu da deaktivacija nečije instalacije nije isto što i uklanjanje te osobe iz pretplate. Ako želite nekoga skroz da uklonite iz pretplate, možete to učiniti.

Deaktiviranje Office instalacije

Na stranici naloga, u okviru Informacije o instalaciji kliknite na dugme Deaktiviraj instalaciju pored imena računara na kom želite da deaktivirate Office.

Deaktiviranje instalacije

Pošto ste deaktivirali Office na jednom računaru, možete da ga instalirate na drugom.

Ako deaktivirate instalaciju neke osobe koja deli vašu pretplatu, obavestite je o tome.

Deinstaliranje sistema Office

Kada deaktivirate instalaciju, Office će se pokretati u režimu samo za čitanje na tom računaru. To znači da ćete moći da prikažete i odštampate dokumente, ali nećete moći da ih uređujete ili da kreirate nove. Office možete potpuno da uklonite ako želite.

Deinstaliranje sistema Office sa računara

Deinstaliranje sa Mac računara

Primenjuje se na: Access 2013, Excel 2013, Outlook 2013, Publisher 2013, Word 2013, OneNote 2013, PowerPoint 2013, Project Professional 2013, Word for Mac 2011Da li su vam ove informacije koristile?

Da Ne

Kako da je poboljšamo?

255 preostalo znakova

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!

Promeni jezik