Da sortirate, preimenujete ili premestite fotografija i datoteka u OneDrive

Da sortirate, preimenujete ili premestite fotografija i datoteka u OneDrive

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kad otpremite fotografije i datoteke u uslugu OneDrive, možete da ih preraspoređujete, preimenujete i premeštate na veb lokaciji OneDrive kako bi bile organizovane. Možda ćete morati da se prijavite pomoću Microsoft naloga.

Savet : Ako imate Windows 10, Windows 8.1 ili Windows RT 8.1 ili ako imate aplikaciju na radnoj površini OneDrive instaliran na vašem računaru, možete da kopirate, premestite i preimenujete datoteke u vaš OneDrive pomoću istraživača datoteka.

Da biste prerasporedili datoteke

  1. Pronađite fasciklu sa datotekama ili slike koje želite da prerasporedite.

  2. Dodirnite ili kliknite na dugme Sortiraj, a zatim odaberite stavku Promena rasporeda.

  3. Ako budete upitani, instalirajte Microsoft Silverlight.

  4. Rasporedite datoteke ili slike tako što ćete ih prevući po redosledu kojim želite da se pojavi.

  5. Dodirnite stavku Sačuvaj redosled sortiranja ili kliknite na nju.

Napomena : Možete da promenite raspored na rad kamere. Prilagođeno sortiranje naručivanje je jedinstvena za svaki uređaj, tako da promene redosled sortiranja na Veb lokaciji ne primenjuju u istraživaču datoteka ili u aplikaciji za mobilne uređaje.

Da biste preimenovali datoteku ili fasciklu

  1. Izaberite datoteku ili fasciklu koju želite da preimenujete tako što ćete potvrditi izbor u polju za potvrdu u gornjem desnom uglu stavke.

  2. Dodirnite ili kliknite na dugme Preimenuj, a zatim unesite novo ime.

Savet : Ako imate Windows 10, Windows 8.1 ili Windows RT 8.1 ili ako imate aplikaciju na radnoj površini OneDrive instaliran na vašem računaru, možete da preimenujete datoteke u vaš OneDrive pomoću istraživača datoteka.

Da biste premestili datoteku ili fasciklu na drugo mesto

  1. Pronađite datoteku ili fasciklu koju želite da premestite.

  2. Izaberite stavku koju želite da premestite tako što ćete potvrditi izbor u polju za potvrdu u gornjem desnom uglu stavke. Možete i da odaberete više stavki da biste ih zajedno premestili.

  3. Dodirnite ili izaberite stavku Premesti, izaberite odredišnu fasciklu, a zatim dodirnite ili kliknite na dugme Premesti. Ako želite da kreirate novu fasciklu da biste uskladištili stavke, dodirnite ili izaberite stavku Nova fascikla.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pronađite pomoć za slanje e-poštom timu za podršku OneDrive.

Pogledajte još stranica podrške za OneDrive.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×