Da primenite prikaz na sve fascikle pošte odjednom?

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Napomena : Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

Kada napravite promene u prikaz u fascikli pošta, promena generalno se primenjuje samo toj fascikli. Postoji ne postoji način da biste promenili „globalno” (za sve ostale fascikle pošte u isto vreme). Ovo se odnosi na stvari kao što su dodavanje kolona pomoću tri reda automatski pregled, grupisanja i sortiranja.

Čitanje ili „pregled” okna uključena podrazumevano takođe mogu da se uključiti ili isključiti globalno. Ako odaberete da biste ga isključili i ne želite da vidite u bilo kojoj fascikli pošte, morate da ga isključite opciju za svaku fasciklu.

Napomena : Promene na dva okna u prozoru programa Outlook, Okno za navigaciju i trake zaduženja rade drugačije; promene u jedan Poštanska fascikla se odražava na sve fascikle pošte.

Okno za čitanje sa desne strane u prijemno poštansko sanduče
Okno za čitanje, markirane u crveno, vam omogućava da pregledate poruke bez potrebe da ih otvorite.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×