Da li u programu Word Web App mogu da dodam kolonu u stilu biltena?

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Nažalost, ne. Word Online čuva kolone koje su već u dokumentu, ali još uvek nije obezbeđena mogućnost za njihovo kreiranje.

Ako imate Word aplikaciju za računare, koristite komandu Otvori u programu Word da biste otvorili dokument i kreirali kolone u stilu biltena. Kad završite i sačuvate dokument, ostaće uskladišten na mestu gde ste ga otvorili u programu Word Online. Kad ga ponovo otvorite, kolone će se pojaviti.

Ako nemate Word, možete da probate ili kupite u najnovijoj verziji sistema Office odmah.

Word Online besprekorno radi sa programima Word i druge Office programe na računaru, a da biste ga na osnovu unos kao što je vaš. Najnovije objave, potražite na lokaciji Office Online blog.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×