Da li je skupljanje ili razvijanje delova dokumenta moguće?

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada radite na dugu, komplikovanu dokumentu u programu Word za računare, možete da skupite sve osim segment koji želite da se fokusirate na. Nažalost, ova funkcija u Word Online još uvek nije.

Ako imate Word program za računare, možete da kliknete na otvorite u programu Word da biste otvorili dokument u programu Word i skupljanje ili razvijanje delova dokumenta tamo, ali te odeljke će biti proširena kada prikazujete dokument u Word Online.

Slika komande „Otvori u programu Word“ u aplikaciji Word Web App

Nakon otvaranja dokumenta u programu Word, skupljanje ili razvijanje delova dokumenta tamo. Pritisnite kombinaciju tastera Ctrl + S da biste sačuvali dokument na originalnu lokaciju.

Word Online besprekorno radi sa Office programima za računare. Ako nemate Office, isprobajte ili kupite najnoviju verziju sada.

Savet: Office Online se ažurira sve vreme sa novim funkcijama. Posetite lokaciju Office Online blog za najnovije vesti i objave.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×