Da li je moguće umetnuti prebrojavanje reči u dokument?

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete da vidite prebrojavanje reči, a ako reči je već u dokumentu, to ćete pojaviti u Word Online. Da, ali ne možete da dodate reči u dokument iz Word Online.

Ako imate Word aplikaciju za računare, kliknite na komandu Otvori u programu Word (ili Uredi dokument > Uredi u programu Word), i pratite korake u Umetanje prebrojavanja reči u dokumentu. Kada završite sa radom i sačuvate dokument, on će nastaviti da biti uskladišten na kojoj ste ga otvorili u Word Online. Kada ga ponovo otvorite, reči će biti tamo.

Ako nemate Word, možete da ga isprobate ili ga kupite sa najnovijom verzijom sistema Office. Najnovije objave o novim funkcijama u Word Onlinepotražite na lokaciji Office Online blog.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×