Da li je moguće sabrati kolonu ili red brojeva u programu Word Web App?

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako poznajete verziju programa Word za računare, znate da možete da koristite formule za izračunavanja kao što je sabiranje kolone ili reda brojeva u tabeli. Word Online čuva formule koje se već nalaze u dokumentu, ali još uvek nema načina da se one dodaju.

Ako imate program Word za radnu površinu, koristite komandu Otvori u programu Word da biste otvorili dokument i umetnuli formulu.

Slika komande „Otvori u programu Word“ u aplikaciji Word Web App

Kada završite sa radom i sačuvate dokument, on će nastaviti da skladišti formulu kada ga otvorite u programu Word Online.

Da biste saznali više, pogledajte Sabiranje kolone ili reda brojeva u tabeli u programu Word 2016 za Windows. Ako nemate Word, možete da probate ili kupite u najnovijoj verziji sistema Office odmah.

Savet: Word Online besprekorno radi sa programima Word i druge Office programe na računaru, a da biste ga na osnovu unos kao što je vaš. Najnovije objave, potražite na lokaciji Office Online blog.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×