Da biste promenili korisničke dozvole za ovu bazu podataka Menadžera za poslovne kontakte, morate biti osoba koja je napravljena

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako dobijete ovu poruku, niste vlasnik baze podataka. Samo vlasnik baze podataka može da dodela dozvola korisnicima da koristite bazu podataka.

Napomena : Ovo je deo procesa dozvoljavanja drugim korisnicima da deli bazu podataka Menadžera za poslovne kontakte koje ste vi vlasnik. Da biste delili bazu podataka:

  1. Izaberite karticu Datoteka.

  2. Izaberite karticu Business Contact Manager , a zatim kliknite na dugme Upravljanje deljenje .

  3. Pratite korake u čarobnjaku za Upravljanje za deljenje . Više informacija potražite u članku Deljenje podataka Menadžera za poslovne kontakte sa drugim korisnicima.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×