Brzo podesite oznake koje se podudaraju proizvod određenog proizvođača

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako imate paket nalepnica sa navedenim brojem proizvoda, brzo možete da otvorite podudarni oznaku publikacije pomoću dijaloga Podešavanje stranice .

 1. Pokrenite Microsoft Office Publisher.

 2. U listi Tipova publikacija , izaberite stavku nalepnice.

 3. Izaberite stavku Prazan veličine, a zatim se pomerite nadole dok ne vidite ime proizvođača nalepnica proizvod, kao što je Avery, HERMA ili Printec.

 4. Kliknite na ime proizvođača.

 5. Pronađite broj proizvoda koji se podudara sa određene oznake proizvod, a zatim izaberite stavku odgovarajućih dizajna. Raspored za tu oznaku je prikazan iznad okna zadatka " Prilagođavanje ".

  Napomena : Ako ne vidite broj koji želite na listi, pogledajte informacije koje ste dobili uz proizvod. Druge, ekvivalentnu proizvod brojeva može biti dostupne u programu Microsoft Office Publisher. Na primer, da biste odštampali na Avery 8763, možete da izaberete Avery 5163 ili 8163 nalepnicama.

  Ako ne možete da pronađete podudaranja ili ekvivalentnu broj proizvoda, potražite oznake predložak koji se nalazi u veličinu nalepnice koji ste kupili i zatim promenite veličinu stranice nakon što kreirate publikacije.

 6. U oknu zadatka Prilagođavanje izvršite sve promene koje želite da šemu boja, šemu fontova ili poslovne informacije.

 7. Kliknite na dugme Kreiraj.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×