Brzo dodeljivanje kategorije boje poruci u prijemnom poštanskom sandučetu

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

kategorija boje koju često koristite možete da dodeljujete tako što ćete je odabrati kao podrazumevanu kategoriju boje koja se naziva i kategorija „Brzi klik“. Nakon toga ćete samo jednim klikom u prijemnom poštanskom sandučetu ili drugoj lista poruka podrazumevanu kategoriju boje moći dodeliti svakoj poruci. Ovo može naročito da bude korisno ako ste usredsređeni na jedan glavni projekat ili ako često kategorizujete stavke dodeljujući im kategorije „Važno“, „Rediguj odmah“ itd.

Prvo kategoriju boje podesite kao kategoriju „Brzi klik“, a zatim je, po potrebi, dodeljujte stavkama.

Kolona „Kategorije“ u prijemnom poštanskom sandučetu Nakon što podesite koji se često koriste boje kategorije kao kategoriju "Brzi klik", možete da kliknete pored stavke u koloni " kategorije " da biste dodelili tu kategoriju boje stavci.


Izaberite neku od sledećih mogućnosti:

Podesite kategoriju "Brzi klik"

Stavci dodelite kategoriju "Brzi klik"

Podešavanje kategorije „Brzi klik“

 1. Na traci sa alatkama, kliknite na dugme Kategorizuj Slika dugmeta , a zatim izaberite stavku Podešavanje brzog klika.

 2. U dijalogu Podešavanje brzog klika, sa padajuće liste izaberite kategoriju boje.

Napomena : 

 • Ako promenite kategoriju „Brzi klik“, kategorija boje koja je prethodno dodeljena porukama neće se promeniti. Međutim, ako promenite ime ili boju određene kategorije boje, sve stavke obeležene prethodnim imenom ili bojom biće ažurirane novim imenom ili bojom.

 • Kategoriju „Brzi klik“ takođe možete podesiti u meniju Kategorizuj u otvorenoj stavci.

Vrh stranice

Dodeljivanje kategorije „Brzi klik“ stavci

Kategoriju „Brzi klik“ možete dodeliti većini stavki programa Outlook kada su one prikazane u tabela prikazu ili u rokovniku.

 • U prijemnom poštanskom sandučetu ili u drugom tabelarnom prikazu kliknite na kolonu Kategorije pored neke stavke, npr. poruke. Ovim se koloni dodaje boja koja je pridružena kategoriji „Brzi klik“. Ako otvorite stavku, u zaglavlju će se pojaviti boja i ime kategorije boje.

  Napomene : 

  • Ponovo kliknite na kolonu Kategorije pored stavke da biste iz stavke uklonili kategoriju „Brzi klik“.

  • Da biste većem broju stavki istovremeno dodelili kategoriju „Brzi klik“, izaberite sve stavke, a zatim kliknite na kolonu Kategorije pored neke od stavki.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×