Brojevi telefona za uključivanje u konferenciju biranjem

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada podešavate uključivanje u konferenciju biranjem u programu Skype za posao Online, broj za pozivanje telefonskih brojeva se automatski dodaju u vašoj organizaciji. Možete da vidite brojeve telefona koje su dodeljene most na uključivanje u konferenciju biranjem tako što ćete otići na Skype for Business centra administracije > Uključivanje u konferenciju biranjem > Microsoft most. U članku vidim na listi uključivanja u konferenciju biranjem brojeva.

PSTN konferencije biranjem geografskim osiguranje

Kompletnu listu svih zemlje/regione i gradove gde PSTN konferencije je dostupna, pogledajte članak gde mogu da pronađem PSTN konferencije.

Broj za pozivanje telefonskih brojeva u poziv za sastanak

Kada Skype za posao Online korisnika planira sastanak u programu Outlook ili Outlook Web App, podrazumevani broj uključivanje u konferenciju biranjem koji je podešen za korisnika je uključena u poziv za sastanak. Ako želite da izaberete različite podrazumevani broj za jednog ili više korisnika, možete da promenite tako što ćete otići na Skype for Business centra administracije > Uključivanje u konferenciju biranjem > Korisnici uključivanja biranja. Pročitajte članak Podešavanje broj telefona na koji će se koristiti kada korisnik poziva u sastanak.

Druge brojeve za biranje mogu da vide tako što ćete kliknuti na vezu Pronađi lokalni broj u poziv za sastanak.

Broj za pozivanje telefonskih brojeva Podešavanje uključivanja u konferenciju biranjem mosta

Postoje dva tipa za uključivanje u konferenciju biranjem telefonskih brojeva koje možete da dodelite svoj konferencije most: deljenih i Dedicated. Obe vrste brojevi mogu da koriste bilo koju pozivaoca da biste se pridružili u sastanke biranjem koji se održavaju u vašoj organizaciji.

Posvećen brojevi telefona su one telefonske brojeve koji su samo dostupne korisnicima u vašoj organizaciji. Možete da promenite jezike koji se koriste kada neko pozove jednom od ovih brojeva.

Brojevi telefona deljeno su brojevi telefona koju možete deliti sa drugim organizacijama Office 365. Ne možete da promenite jezike koji se koriste kada neko pozove jednom od ovih brojeva.

Dok podrazumevani uključivanje u konferenciju biranjem broj koji je dodeljen organizator samo uključene u poziv za sastanak, poziv možete koristiti neki od brojeva telefona koje su dodeljene svoj most konferenciju da biste se pridružili sastanku. Na listi brojeva telefona koji se mogu koristiti da biste se pridružili sastanku je dostupna pomoću Pronađi lokalni broj veza koje se nalazi na svaki poziv za sastanak.

Automatski dodeljuju brojevi telefona za uključivanje u konferenciju biranjem

Brojevi telefona deljene uključivanje u konferenciju biranjem se automatski dodaju u organizacijama kada su omogućene za uključivanje u konferenciju biranjem. Kada se dodeljuju brojeve telefona, broja telefona se dodeljuje kao podrazumevani broj telefona mosta konferencije. Broj telefona koji je dodeljen kao podrazumevani broj most će biti jedna od zemlje/regiona organizacije.

Napomena : Zemlja ili region lokacija vaše organizacije možete pronaći tako što ćete se prijaviti Office 365 centar administracije > i u okviru Profil preduzeća.

Upozorenje : Zbog ograničenom dostupnošću naplatu brojeve telefona u Venecuela, Indonezije i Ujedinjeni Arapski Emirati (UAE), organizacija iz ove zemlje/regione neće imaju broj naplatu uključivanje u konferenciju biranjem automatski dodeljena. Besplatne brojeve sa ove lokacije su dostupne u zavisnosti od raspoloživih zaliha.

Brojevi telefona namensku uključivanje u konferenciju biranjem su brojevi usluge koju možete da dobijete i zatim dodate u vašoj organizaciji. Usluga brojevi mogu pronaći pomoću Skype for Business centra administracije. Detalje potražite u članku Dobijanje Skype za posao usluge telefonskih brojeva.

Da biste videli listu te zemlje/regione koji imaju broj telefona automatski dodeljuje organizacije pogledajte članak zemalja i regiona koje su podržane za Skype za posao Online PSTN usluge.

Šta još treba da znam?

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Uključivanje u konferenciju biranjem u usluzi Office 365

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×