Brojevi telefona za prenos Skype za posao Online

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

To je lako da se prebacite brojevi telefona iz trenutnog dobavljača usluga Skype za posao. Nakon što ste port brojevi telefona za Skype za posao, Microsoft će postati dobavljača usluga i će vam fakturisanje te brojeve telefona.

Sve što treba da znate pre nego što će se usidriti brojeva

Oprez : Pre nego što počnete, možemo obrade porudžbina porta za prenos brojeva telefona, samo na sad radnih dana, a ne na praznicima ili vikenda.

Možete da porta ili brojevi telefona za prenos u svim podržani zemalja ili regiona, ali kako prosledite zahtev za redosled porta zavise od zemlje ili regiona odakle brojeve telefona. Možete da vidite spisak zemlje/regione koji su podržani tako što ćete izabrati ovde. Kada radite telefonski broj za upravljanje zadacima kao što je prenos (će se usidriti) ili sve brojeve telefona koje su nisu dostupne u Skype for Business centra administracije, Idite ovde.

MOŽETE DA PRENESETE:

Opšte, možete da prenesete bilo koji broj telefona koji je podržan dobavljača, uključujući:

 • Funkcionisanje reda brojeva telefona.

 • Brojevi telefona mobilnom uređaju kao što su one koje se koriste za mobilni telefon i tablet računarima, itd.

  Oprez : Prenos brojeve mobilnih telefona dostupna je samo u sad i Portoriko.

 • Besplatan brojeva telefona.

 • Besplatan telefonski brojevi.

  Napomena : Univerzalni međunarodni besplatnog telefoniranja broj (UIFN) ne mogu se preneti nam.

 • Brojevi telefona usluge kao što su one koje se koriste za konferencije mostove, automatski telefonski sistemi, itd.

 • Faks brojeva telefona, ali one ne mogu koristiti za slanje faksa. Imaju će biti dodeljene korisnika.

 • Brojevi telefona VoIP iz telefona dobavljača kao što su Vonage ili RingCentral.

NE MOGU DA PRENESETE:

Važno : U ovom trenutku ne možete da prenesete bilo koji broj telefona ili brojevi koji nisu podržani zemlju/region uključujući brojevi telefona iz VoIP telefona dobavljača. Da biste videli listu podržanih zemlje/regione, pogledajte zemalja i regiona koje su podržane za Skype za posao PSTN usluge na mreži

 • Brojevi telefona se koristi za podatke za povezivanje kao za DSL linije ili širokog propusnog opsega Internet veze.

 • Telefonskih brojeva posvećen da šalje faksom.

  Ako imate postojeći namensku telefonskih brojeva koje se koriste za slanje faksa, možete da prenesete ove brojeve preko Skype for Business, ali faks usluga neće nastaviti da funkcioniše na očekivani. Koristite faks usluge nisu dostupne za Skype za posao klijente, čak i ako imate licence za Skype za posao PBX u oblaku, Skype za posao PSTN domaće pozivanje ili Skype za posao PSTN domaće i međunarodne pozivanje.

  Ako ste port broj telefona koji Skype za posao, možete dodeliti ovaj broj telefona korisnika u vašoj organizaciji, umesto da ga koristite za slanje faksa.

Oprez : U ovom trenutku u polju Ujedinjeno Kraljevstvo (Velika Britanija), trenutno ne podržavamo prebacivanja UK-geografski brojeva su uključujući deljene trošak brojevi za pozivnim brojevima 0843, 0844 0845, 0870, 0871, 0872.

Moraćete da sve informacije o nalogu za vaš trenutni kompanija. Informacije koje će treba da stavite u redosledu porta uglavnom možete pronaći u poslednjih račun ili po fakturi od trenutnog dobavljača usluga. Takođe morate da znate čije ime se na nalog i naravno koje je brojeve koje želite da porta.

Kad su priključivanje brojeva telefona na Office 365, imate opciju da biste preneli svih brojeva ili neke od njih.

 • Pune porta Ovo je kada prenosite sve brojeve iz trenutnog dobavljača usluge Skype za posao Online. Kada budete upitani za telefonske brojeve koje želite da prenesete, morate da uključite naplate broja telefona zajedno sa svih drugih brojeva telefona na nalogu.

  Na primer, recimo naplate broj telefona je +1 425-555-1234 i želite da svi brojevi telefona 25 (+1 425-555-1235 kroz 1259) porta. Kada pratite uputstva u nastavku da biste preneli brojeve, unesite: +14255551234 +14255551259.

 • Delimični porta To je kada samo prenosite neke od brojevi telefona iz trenutnog dobavljača usluge Skype za posao Online. Kada su želite u port neke brojeve telefona vezana za naplatu isti broj telefona, ne sme da sadrži naplata broj telefona zajedno sa svih drugih brojeva telefona na nalogu.

  Na primer, recimo da vaš broj telefona za obračun (dugme) je +1 425-555-1234 i želite da porta samo 5 od 25 telefonske brojeve (+1 425-555-1235 kroz 1259). Kada pratite uputstva u nastavku da biste preneli brojeve, unesite: +1 425 555 1235-1239 555 425 + 1.

Zahtev za jedinstvene je potreban za svaku kompanija i tipa broja koji se prenesu.

Na primer, potrebno je da prosledite jedinstvene brojčane poиistiжe zahtev za svaki od sledećih tipova brojeva:

 • Lokalne brojeve za naplatu, poznat i kao pretplatnika ili geografskih brojeve

 • Besplatan besplatne brojeve sa pozivnim brojevima, kao što su: 800, 844 855, 866 877 i 888

 • Brojeve mobilnih telefona

 • Usluga brojeve koji se mogu koristiti za PSTN konferencije

Evo više informacija o prosleđivanju broj poиistiжe zahteve za svaki od ovih tipova brojeva:

 • Brojevi telefona obezbeđuje različite kompanije zahtevaju jedinstvene poиistiжe zahtev za brojeve sa svakom kompanija.

 • Besplatni brojeve sa pozivnim brojevima kao što su: 800, 844 855, 866 877 i 888 mogu biti uključeni u zahtev za poиistiжe broj sa drugim tipovima brojeva. Da biste port besplatni brojevi, morate da prosledite zahtev za ručno pomoću na slovo autorizaciju (LOA); One ne mogu biti prosleđeni u centru administracije Skype za posao .

  Važno je da koristite ispravnu LOA za zemlju i tip brojeva telefona, želite da porta. Možete da preuzmete na LOAs ovde.

 • Brojeve mobilnih telefona zahtevaju PIN kôd da biste ovlastili prenos. Stoga, treba razdvajaju broj poиistiжe zahtev.

 • Poиistiжe zahteve za uslugom broj treba da se prosleđuje samostalno. One ne mogu biti prosleđeni sa drugim tipovima brojeva.

Kada dovršite porta redosled zahtev, biće potrebno između 7-14 dana za obradu. Međutim, u zavisnosti od dobavljača usluga može potrajati i do 30 dana. Nakon što brojevi telefona se prenesu iznad, dobićete e-poruku od nas koji vam govori da ste spremni.

Status porta porudžbine možete da proverite tako što ćete otići na Skype za posao centar administracije > glasa > Port porudžbine. Status će biti navedeni u prozoru u okviru kolone Status .

Da mogu. Sve treba da uradite je da prosledite zahtev za uslugu koja uključuje u vašoj organizaciji zakupca GUID i brojeve telefona koji želite da konvertujete. Da biste uradili ovo ovde.

Broj će se usidriti je lako da uradite. Porudžbine možete zeznuti, međutim, kada postoji problem sa dobavljačem usluga telefon, redosled je nepotpuna i nedostaju informacije ili postoje greške u kucanju.

Ovo su najčešće greške vidimo klijente kada su porta brojeva. Uštedite poziva korisničkoj podršci i još jednom proverite za ove greške.

 • Uverite se da informacije o nalogu izlažete se podudara sa svog telefonije zapravo ima na zapis. Neodgovarajući informacije su najčešće dovode do grešaka i odlaganje porta porudžbine. Proverite sledeće tačna:

  • Ovlašćeni ime je ispravan.

  • Adresa ispravna.

  • Računa broj je ispravan.

  • Naplata telefonski broj (dugme) nije tačno.

 • Uverite se da nema više opcija poziva kontrolu funkcije, na primer, potrazi za pozivanje melodije, koje su omogućene na te brojeve telefona.

 • Uverite se da niste postavili nove usluge porudžbine ili prekida vezu kod trenutnog dobavljača usluga.

 • Proverite da li svi brojevi potiču od istog operatera i naloga.

 • Uverite se da je vaša usluga aktivna. Zamrzavanje naloga sprečava promena kompanije na nalog. Ovlašćenog korisnika će morati da prosledite porudžbinu da biste trenutni kompanija da biste uklonili zamrzavanje. Ovaj proces može potrajati 1-3 sedmice u zavisnosti od toga na kompanija.

Prenos ili port se telefonskih brojeva iz Skype za posao Online na drugi dobavljač usluga telefona ili kompanija, moraćete da podesite PIN kôd. Nakon što podesite PIN, morate da ga uključite kada tražite u port broj telefona se. Da biste videli kako da podesite PIN-a, pogledajte članak Podešavanje PIN-a za prenos telefonskih brojeva za novi dobavljač usluga.

Kako da kreirate nalog portova i prenos brojevi telefona za Skype za posao

Ako imate usluge brojeve za uključivanje u konferenciju biranjem mostove, automatski telefonski sistemi ili druge usluge brojeve, besplatan telefonski brojevi ili imate više od 999 brojeve telefona korisnika (pretplatnika) koje treba da prebacite Skype za posaopotražite u članku ručno prosledite zahtev za redosled porta.

Koristite sledeće korake ako imate manje od 999 brojeva telefona da biste preneli.

Savet: ponekad je potrebno više vremena da biste preneli brojevi telefona u grupama (naziva se masovno, projekta ili složene port), ali to zavisi od trenutnog dobavljača usluga. Ako imate više naloga sa gomilom brojeva telefona, otvorite podršku karata i da vam pomognemo. U članku ručno prosledite zahtev za redosled porta.

 1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 2. Idite u Office 365 centar za administraciju > Skype za posao.

 3. U navigaciji sa leve strane izaberite stavku glasa > Port porudžbina > kliknite na dugme Dodaj.

 4. Na stranici Novi lokalni broj porta redosled , pročitajte informacije, a zatim izaberite stavku Počnimo.

 5. Na stranici " informacije o nalogu " unesite sledeće, a zatim kliknite na dugme dalje:

  • Broj naloga Broj za dobavljača usluga ili kompanija računa.

  • Broj telefona za naplatu mora biti u E.164 formatu (zahteva za + prijaviti prepend broj). Na primer, za Severnu Ameriku broj, koristite oblikovanje + 1XXXYYYZZZZ.

  • PIN kôd za deblokiranje broj PIN - ako je potrebno trenutnog dobavljača usluga ili kompanija.

  • Ime preduzeća Ovo je ime vaše preduzeće ili organizacija.

   Napomena : U polju ime preduzeća za samo prihvata 25 znakova koje sadrži razmake. Ako ime preduzeća je duža od 25 znakova, koji će biti prosleđeni prvih 25 znakova imena i porta redosled i dalje će biti obrađena.

  • Authorizing osoba Ime za ovlašćenog korisnika.

   Napomena : Polje Authorizing osobe će prihvatiti 15 znakova koje sadrži razmake. Ako je ime ovlašćene osobe više od 15 znakova, koji će biti prosleđeni prvih 15 znakova imena i porta redosled i dalje će biti obrađena.

  • Adresa usluge Usluga adresa za nalog. Ovo će biti naveden na računu sa dobavljačem usluga ili kompanija.

  • Grad Država, Zip usluge adrese.

 6. Na stranici brojeve , unesite brojeve telefona koji želite da se prebacite u E.164 formatu. Na primer, za Severnu Ameriku broj, koristite oblikovanje + 1XXXYYYZZZZ. Posebne više brojeva telefona pomoću zareza.

  Savet : Ako radite na svim port, morate da uključite uslugu naplata broj telefona (dugme) na listi. Ako radite na delimično port, ostavite uslugu naplata broj telefona (dugme) iz ove liste.

  Ako radite na svim port, izaberite prebacujem sve brojeve iz moj trenutni kompanija. Ako radite na delimično port, izaberite samo Prebacujem neke brojeve. Nakon što odaberete odgovarajući, izaberite stavku Proveri Prenosivost broja.

 7. Kliknite na dugme Nastavi.

 8. Na stranici za prenos datum na dan padajuću listu, izaberite datum i u okviru vreme početka padajuće, izaberite vreme (EST) i zatim kliknite na dugme dalje.

 9. Na stranici slovo autorizacija , potvrdite izbor svaka od sledećih polja za. U okviru potpis otkucajte osobi koja je dozvoljeno da biste promenili nalog. Ovo je isto ime koje se koristi na stranici " Informacije o nalogu " > Authorizing osoba. Zatim kliknite na dugme dalje.

 10. Na stranici " Prosledi " u okviru druge osobe da obavestite unesite sve e-adrese osoba koje želite da i izaberite stavku Prosledi porta redosled. Redosled porta sada će biti navedena na stranici Port porudžbine . Možete da prikažete status porudžbine u okviru kolone Status . Možete da prikažete detalje porta naloga kao što su ID porudžbine, Submitted, prenos datuma i Status. Možete da vidite više detalja za redosled porta u oknu radnju, uključujući i ime za avio-kompaniji.

Šta je sledeće?

Kada porta porudžbine prosleđuje i primili, će biti poslata e-poruku koja potvrđuje porta porudžbine.

Port redosled zahtev će biti potvrđen i svakodnevno ažurira i bićete obavešteni njegov napredak i status u e-pošte. Ako odbije zahtev, bićete upitani da biste otvorili karta za podršku i u koje podržavaju karata tražimo od da unesete ID porudžbine Port.   Redosled porta ID možete pronaći u usluzi Skype for Business centra administracije u okviru glasa > Port porudžbine > kolone ID porudžbine .

Šta ako imam problema?

Adresa usluge nije ista kao adresu fakturisanja. Informacije o adresi se prosleđuje na redosledu se podudara sa moj klijent račun kopiju, zašto je i dalje odbacuje?  Većina kompanije će identifikovati poиistiжe informacije zasnovane na usluzi informacije o adresi, ne adresu fakturisanja. S obzirom da je račun kopiju naplate zapis, on možda nećemo pružati iste informacije kao adresa usluge za brojeve telefona koji se prenesu.

Šta da radim ako moj nalog je potrebno previše vremena za obradu? Želimo da broj će se usidriti biti veoma jednostavne i brzi proces. Ako porudžbine traje duže nego možete da bi trebalo status i dalje ne prikazuju kao dovršen u centru administracije Skype za posao , otvorite tiket podrške i uključite ID porudžbine porta

Srodne teme

Podešavanje PSTN poziva na Skype za posao

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×