Brojevi telefona za Audio konferencije

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada podešavate Audio konferencije za Skype za posao i Microsoft Teams, broj za pozivanje telefonskih brojeva se automatski dodaju u vašoj organizaciji. Možete da vidite brojeve telefona koje su dodeljene svoj audio konferencije most tako što ćete otići na Skype for Business centra administracije > Audio konferencije > Microsoft most. Pogledajte pogledajte listu audio konferencija brojeve za biranje.

Napomene : 

  • Ne postoji resurs koji sadrži spisak svih brojeva u za Audio konferencije. Ako tražite da biste videli ako nema dostupnih broj za pozivanje telefonskih brojeva u oblasti ili zemlje/regiona, koristite Skype for Business centra administracije > glasa > Brojeva telefona, kliknite na dugme Dodaj , zatim Nove usluge brojeve. Koristite liste za Zemlje/regiona, Država/Region i grad da biste filtrirali pretragu.

  • Takođe, ako tražite naplatu besplatna usluga brojeva, izaberite Toll-Free iz Država/Region liste.

Audio konferencije pokriće i cene

Kompletnu listu svih zemlje/regione i gradove gde je dostupna Audio konferencije, pogledajte članak zemlje/regione koji su podržani za Audio konferencije i pozivanje planove.

Cene za Audio konferencije

Broj za pozivanje telefonskih brojeva u poziv za sastanak

Kada Skype za posao Online ili Microsoft Teams korisnika planira sastanak u programu Outlook ili Outlook Web App, podrazumevani broj audio konferencije koji je podešen za korisnika je uključena u poziv za sastanak. Ako želite da izaberete različite podrazumevani broj za jednog ili više korisnika, možete da promenite tako što ćete otići na Skype for Business centra administracije > Audio konferencije > Korisnici. Potražite u članku Podešavanje Audio konferencije telefonske brojeve za organizatorima koji su uključeni u pozivnice sastanka.

Druge brojeve za biranje mogu da vide tako što ćete kliknuti na vezu Pronađi lokalni broj u poziv za sastanak.

Brojevi telefona pozovite postavite na mostu na audio konferencije

Postoje dva tipa audio konferencije telefonskih brojeva koje možete da dodelite svoj konferencije most: deljenih i Dedicated. Obe vrste brojevi mogu da koriste bilo koju pozivaoca da se pridružite audio sastanke koje se održavaju u vašoj organizaciji.

Posvećen brojevi telefona su one telefonske brojeve koji su samo dostupne korisnicima u vašoj organizaciji. Možete da promenite jezike koji se koriste kada neko pozove jednom od ovih brojeva.

Brojevi telefona deljeno su brojevi telefona koju možete deliti sa drugim organizacijama Office 365. Ne možete da promenite jezike koji se koriste kada neko pozove jednom od ovih brojeva.

Dok podrazumevani broj audio konferencije koji je dodeljen organizator samo uključene u poziv za sastanak, poziv možete da koristite neki od brojeva telefona koje su dodeljene svoj most konferenciju da biste se pridružili sastanku. Na listi brojeva telefona koji se mogu koristiti da biste se pridružili sastanku je dostupna pomoću Pronađi lokalni broj veza koje se nalazi na svaki poziv za sastanak.

Automatski dodeljuju audio konferencija brojeve telefona

Deljeni audio konferencije telefonske brojeve se automatski dodaju u organizacijama kad su omogućene za audio konferencije. Kada se dodeljuju brojeve telefona, broja telefona se dodeljuje kao podrazumevani broj telefona mosta konferencije. Broj telefona koji je dodeljen kao podrazumevani broj most će biti jedna od zemlje/regiona organizacije.

Napomena : Zemlja ili region lokacija vaše organizacije možete pronaći tako što ćete prijavljivanja u Office 365 centar administracije i pod Profila organizacije.

Upozorenje : Zbog ograničenom dostupnošću naplatu brojeve telefona u Venecuela, Indonezije i Ujedinjeni Arapski Emirati (UAE), organizacija iz ove zemlje/regione neće imati Audio konferencije naplatu broj automatski dodeljena. Besplatne brojeve sa ove lokacije su dostupne u zavisnosti od raspoloživih zaliha.

Brojevi telefona namensku audio konferencije su brojevi usluge koje možete da dobijete i dodeljivanje vaše organizacije. Usluga brojeva možete pronaći tako što ćete koristiti Skype for Business centra administracije. Detalje potražite u članku Dobijanje Skype za posao usluge telefonskih brojeva.

Da biste videli listu te zemlje/regione koji imaju broj telefona automatski dodeljuje organizacije, pogledajte članak zemlje/regione koji su podržani za Audio konferencije i pozivanje planove.

Šta još treba da znam?

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Podešavanje Audio konferencije za Skype za posao i Microsoft Teams

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×