Broj zaglavlja

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Možete da primenite šemu numerisanja na naslove u dokumentu pomoću predložaka liste sa više nivoa i ugrađenih stilova naslova u Word (Naslov 1, naslov 2 i tako dalje).

Važno : Uverite se da koristite ugrađene stilove naslova u dokumentu.

Možete numerisati naslove tako da najvišeg nivoa naslova (Naslov 1) su numerisani 1, 2, 3, na primer, i drugog nivoa naslova (Naslov 2) koje su numerisani 1.1, 1.2 1.3.

  1. Otvorite dokument koji koristi ugrađenih stilova naslova i odaberite prvi naslov 1.

  2. Na kartici Početak , u grupi Pasus odaberite Lista sa više nivoa.

    Kliknite na dugme lista sa više nivoa dodavanja numerisanja ugrađeni stil naslova, na primer, Naslov 1, naslov u dokumentu.

  3. U okviru Liste biblioteke, odaberite stil numerisanja koju želite da koristite u dokumentu.

    Napomena : U zavisnosti od tipa dokumentaciju da li ste spremni, možete odabrati predložak koji sadrži reči "Naslov" u primeru.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×