Brisanje zadatka ili plana

Imate zadatak ili plan koji vam više ne treba? Rešite ga se!

Napomena : Želite da zatvorite ili arhivirate plan umesto da ga izbrišete? To trenutno nije podržano u aplikaciji Planner. Imamo neke predloge za to kako rukovati zatvaranjem plana i voleli bismo da čujemo vaše ideje. Pošaljite nam povratne informacije ili glasajte za funkcije koje su drugi predložili na sajtu planner.uservoice.com.

Zašto ne mogu da vidim Planner? Tokom sledećih nekoliko meseci primenjujemo Planner. Ako imate plan koji ispunjava uslove, ali ga još ne vidite, budite strpljivi jer uskoro stiže!

Zadaci

Da biste izbrisali zadatak na tabli, prvo izaberite zadatak da biste ga otvorili. Zatim izaberite tačke sa desne strane polja Krajnji rok i odaberite stavku Izbriši.

Brisanje zadatka

Upozorenje : Ne postoji način da vratite izbrisani zadatak. Ako ste slučajno izbrisali zadatak, moraćete da ga ponovo napravite ispočetka.

Planovi

Svaki plan je i Office 365 grupa. Kada izbrišete plan, trajno brišete i grupu. To uklanja sve grupne razgovore, e-poštu, datoteke, događaje kalendara i povezane informacije. Da biste izbrisali plan, morate da budete administrator grupe.

Članovi: Napustite planove da biste ih uklonili

Ako niste administrator, ne možete da izbrišete plan. Umesto toga možete da napustite plan da biste ga uklonili iz čvorišta planera.

Da biste napustili plan, izaberite tri tačke ispod imena plana, a zatim odaberite stavku Napusti plan.

Napuštanje plana

Administratori: Brisanje planova

Ako ste administrator, možete da uredite grupu da biste je izbrisali.

Upozorenje : Kada izbrišete plan, ne postoji način da vratite grupu ili njene podatke. Svi grupni razgovori, e-pošta, datoteke, događaji iz kalendara i povezane informacije će se trajno ukloniti.

Da biste izbrisali plan, izaberite tri tačke ispod imena plana, a zatim odaberite stavku Uredi plan.

Uređivanje plana

U okviru koji se pojavi izaberite stavku Izbriši plan. Pojavljuje se poruka koja potvrđuje da želite da trajno izbrišete Office 365 grupu.

Želite da je napustite bez brisanja? Ako ste administrator, ali želite da napustite plan, moraćete da predate ulogu administratora nekom drugom pre njegovog napuštanja.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×