Brisanje zadatka ili plana

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Imate zadatak ili plan koji vam više ne treba? Rešite ga se!

Napomena: Želite da zatvorite ili arhiviranje plan umesto da izbrišete? To trenutno nije podržan u Planner. Imamo nekih predloga o tome kako da rukujete zatvaranja plan i voleli bismo da biste čuli Vaše ideje. Ostavite nam povratne informacije ili glasali o funkcijama koje drugi su ukazali na planner.uservoice.com.

Zadaci

Možete da izbrišete zadatak iz plana table ili dok ste u detalji o na zadatku.

Upozorenje: Ne postoji način da vratite izbrisani zadatak. Ako ste slučajno izbrisali zadatak, moraćete da ga ponovo napravite ispočetka.

Da biste izbrisali zadatak na tablu, izaberite tri tačke sa desne strane kartice zadatak, a zatim kliknite na dugme Izbriši.

Iz table, kliknite na tri tačke, a zatim izaberite stavku Izbriši

Ako se nalazite u zadatka detalje, izaberite tri tačke na gornjoj desnoj strani, a zatim odaberite stavku Izbriši.

Kliknite na dugme Izbriši iz zadaci detalja

Planovi

Svaki plan je i Office 365 grupa. Kada izbrišete plan, trajno brišete i grupu. To uklanja sve grupne razgovore, e-poštu, datoteke, događaje kalendara i povezane informacije. Da biste izbrisali plan, morate da budete administrator grupe.

Administratori: Brisanje planova

Ako ste administrator, možete da uredite grupu da biste je izbrisali.

Upozorenje: Kada izbrišete plan, ne postoji način da vratite grupu ili njene podatke. Svi grupni razgovori, e-pošta, datoteke, događaji iz kalendara i povezane informacije će se trajno ukloniti.

Da biste izbrisali plan, izaberite tri tačke sa desne strane imena plana, a zatim odaberite stavku Uredi plan.

Kliknite na tri tačke, a zatim izaberite stavku Uredi plan

U okviru koji se pojavi izaberite stavku Izbriši plan. Pojavljuje se poruka koja potvrđuje da želite da trajno izbrišete Office 365 grupu.

Iz Uredi plan, kliknite na dugme Izbriši plana

U dijalogu Brisanje plana i Office 365 grupu , izaberite stavku razumem da će biti izbrisan sav sadržaj plana i grupu, a zatim odaberite stavku Izbriši.

Dijalog za potvrdu brisanja plana

Želite da je napustite bez brisanja? Ako ste administrator, ali želite da napustite plan, moraćete da predate ulogu administratora nekom drugom pre njegovog napuštanja.

Članovi: Napustite planove da biste ih uklonili

Ako niste administrator, ne možete da izbrišete plan. Umesto toga možete da napustite plan da biste ga uklonili iz čvorišta planera.

Da biste ostavili plan, izaberite tri tačke sa desne strane imena plana, a zatim odaberite stavku ostavite plana.

Ostavite plan

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×