Brisanje u toku sa liste u sistemu SharePoint Online

Brisanje u toku sa liste u sistemu SharePoint Online

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete da izbrišete tok iz postojeće liste SharePoint da biste uklonili povezane Automatizacija i tok posla. Ovaj članak će vam pokazati kako.

Brisanje u toku sa SharePoint liste

Možete da izbrišete protok sa postojećom listom SharePoint .

 1. Idite na listu koju želite da izbrišete u toku.

 2. Na vrhu liste kliknite na tok padajućeg menija, a zatim izaberite stavku Pogledajte vaše tokova.

  Slika toka padajućeg menija.
 3. Pregledač osvežen uz glavni tok Veb lokaciju (https://flow.microsoft.com) i videćete spisak svih vaše tokova.

  Slika stranice moj tokova koji prikazuje sve tokova.
 4. Izaberite stavku u korpu za otpatke može da ikonu Slika ikona korpe za otpatke. pored toka koji želite da izbrišete.

  Savet : Ako ste već prijavljeni Microsoft Office 365 i SharePoint Online zatim koje će biti zatraženo da biste to uradili.

 5. Kliknite na dugme u redu da biste potvrdili da želite da izbrišete toka. Imajte u vidu radnje će izbrisati toka za sve korisnike i radnju nije moguće opozvati.

  Slika dugmeta Izbriši upozorenje.
 6. Nakon što je izbrisan toka stranicu tokova će ubacite koja prikazuje spisak svih vaše tokova.

Napomena : Možete da prikažete sve vaše tokova i proverite status protok Veb lokacije koja se nalazi na: https://flow.microsoft.com.

Da biste saznali kako da kreirate novi tok SharePoint listi, pogledajte članak Dodavanje protok na listu u sistemu SharePoint Online. Da biste saznali kako da uredite protok SharePoint listi, pogledajte članak Uređivanje toka za listu na SharePoint Online.

Aktiviranje MS Flow u aplikaciji SharePoint liste

Sledeće generacije SharePoint liste se odvija tokom vremena. Office 365 administrator zakupca može da podesi podrazumevano ponašanje za nove liste. Ako je podrazumevano ponašanje podešen klasični iskustvo zatim nećete videti protok meni na vrhu ekrana. Ako postoji opcija novo iskustvo možete da omogućite za listu u Više opcija za postavke za listu aplikacija. Više informacija potražite u članku Prebacivanje podrazumevanog iskustvo za biblioteke dokumenata iz novih ili klasični.

Da biste saznali više o SharePoint listama, pogledajte članak Šta je lista u SharePoint Online?. Da biste saznali više o toka, pogledajte članak Prvi koraci uz Microsoft protok.

Ostavite komentar

Ovaj članak je korisno? Ako je tako, recite nam na dnu ove stranice. Ako nije bilo korisno, javite koji je zbunjujuće ili nedostaje. Koristićemo povratne informacije da još jednom proverite činjenice, dodajte informacije i ažuriranje ovog članka.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×