Brisanje tabele

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kliknite na kursor u tabeli da bi se pojavio regulator za premeštanje tabele izvan gornjeg desnog ugla tabele i pritisnite taster Backspace.

Tabela koja pokazuje regulator za premeštanje tabele.

Ako koristite Word, a ne pojavi regulator za premeštanje tabele, dokument možda neće biti u prikazu rasporeda za štampanje. Da biste se prebacili na prikaz rasporeda za štampanje, kliknite na dugme raspored za štampanje u donjem desnom uglu prozora u programu Word.

Ikonica indikatora prikaza Raspored za štampanje.

Više informacija o brisanju delova tabele potražite u članku Brisanje ćelija, kolonu ili red u tabeli.

Izbrišite sadržaj tabele

Da biste izbrisali informacije unutar tabele izaberite taj deo tabele sa informacijama a zatim pritisnite taster Delete. Sav sadržaj će nestati a Redovi i kolone će ostati sa svojim oblikovanjem.

Evo šta još možete da radite sa tabelama

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×