Brisanje stranice u programu OneNote Online

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Beležnica povećati i promenite tokom određenog vremenskog perioda, možda ćete želeti da izbrišete stranice ili podstranice koja vam više nije potrebna. Možete da lako uklanjanje stranica iz Beležnica pomoću programa OneNote Web app, ali ne zaboravite da želite da ih rešim – stranica brisanja su trajno.

Oprez : Za razliku od u svim funkcijama programa OneNote aplikacije, gde možete da koristite kombinaciju tastera Ctrl + Z (Windows) ili ⌘ + Z (Mac) da biste opozvali poslednju radnji, brisanje stranica u programu OneNote Online trenutno i nije moguće opozvati.

  1. U programu OneNote Online, idite na odeljak koji sadrži stranicu ili podstranice koje želite da izbrišete.

  2. Kliknite desnim tasterom miša (PC) ili kontrole klika (Mac) ime stranice i zatim kliknite na dugme Izbriši.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×