Brisanje radnog prostora u sistemu SharePoint Workspace 2010

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Radni prostor možete da izbrišete sa trake za Pokretanje.

 1. Na kartici Radni prostor izaberite radni prostor koji želite da izbrišete.

 2. Izaberite stavku „Brisanje“, a zatim izaberite opciju brisanja radnog prostora.

  Detalji

  • Sa ovog računara: izabrani radni prostor se briše iz naloga na ovom računaru. Međutim, ako ste nalog dodali na neke druge računare, radni prostor će se i dalje navoditi u okviru kategorije „Nije na ovom računaru“.

   Napomena : Ovo je jedina opcija dostupna za SharePoint radne prostore. Pored toga, imajte na umu da brisanje SharePoint radnog prostora nema uticaja na odgovarajući sadržaj na SharePoint serveru. Ako želite, možete da kreirate novi SharePoint radni prostor i preuzmete sadržaj sa iste SharePoint lokacije.

  • Sa svih mojih računara: izabrani radni prostor se briše sa svih računara na kojima imate nalog. Vaše članstvo u radnom prostoru se prekida, osim ukoliko vas drugi član ponovo ne pozove. Ova opcija je dostupna samo ako imate nalog na više računara.

  • Za sve članove: izabrani radni prostor se briše sa računara svih članova radnog prostora. Ova opcija je dostupna samo za menadžere radnog prostora. Ovu opciju koristite samo ako ste sigurni da nijedan član više ne koristi radni prostor i da su sve neophodne informacije arhivirane.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×