Brisanje preloma odeljaka

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako ste dodali prelome odeljaka u dokumentu najlakši način da vidite njihov početak i kraj jeste da prvo prikažete oznake za oblikovanje:

  1. Izaberite stavke Početak > Prikaži/sakrij.

Dugme „Oznake oblikovanja“

  1. Prelomi odeljaka koje ste dodali će početi i završiti se sledećim oznakama:

Kako izgleda prelom odeljka

Napomena :  Tip gorenavedenog preloma odeljka je Kontinuirani prelom odeljka; postoje i druge vrste koje će biti označene kao takve.

Da biste izvršili brisanje, postavite kursor tačno ispred preloma odeljka i pritisnite taster Delete.

Napomena : Kada izbrišete prelom odeljka, tekst koji se nalazio iznad preloma postaje sastavni deo odeljka koji se nalazio ispod preloma—na taj način stvarajući jedan odeljak—i taj prvi deo će preuzeti svojstva i oblikovanja odeljka koji se prvobitno nalazio ispod preloma.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×