Brisanje povezanog naloga iz programa Outlook na Vebu

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete da povežete naloga e-pošte koje možda imate sa druge dobavljače e-pošte da biste Outlook na vebu. To praktičan je način da biste videli sve vaše e-pošte na jednom mestu. Ako više ne želite da imate drugi nalog e-pošte povezan sa Outlook na vebu, možete da izbrišete nalog vezu iz Outlook na vebu. Samo brišete veze između na drugi nalog i Outlook na vebu, ne e-pošte ili e-poruke.

Šta se dešava sa postojeće e-pošte kada uklonim vezu? Sve e-poruke koji su uvezeni u Outlook na vebu će i dalje biti tamo kada ste prekinuli vezu e-pošte.

Pre nego što isključite nalog e-pošte sa Outlook na vebu, preporučujemo da prijavljivanja na originalnu e-pošte dobavljača povezanim sa tim nalogom i da kopiram e-poruka. Ukoliko se nalaze tamo, nakon što uklonite nalog možete da izbrišete sve taj nalog e-poruka sa Outlook na vebu i imate kopiju kod svog dobavljača usluga e-pošte. Ako nisu tu, nakon što uklonite nalog, možda ćete želeti da uskladištite e-poruka u fascikli u Outlook na vebu umesto da ih izbrišete.

  1. Prijavite se u Outlook na Vebu.

  2. Na traci za navigaciju Outlook izaberite stavku postavke Postavke: ažuriranje profila, instaliranje softvera i njegovo povezivanje sa oblakom .

  3. U okviru postavke aplikacije, izaberite stavku Pošta.

  4. U levom oknu izaberite stavku Pošta, a zatim u okviru Nalozi izaberite stavku Povezani nalozi.

    Povezani nalozi

  5. Izaberite nalog koji želite da uklonite i kliknite na dugme Ukloni odbaci .

  6. Izaberite stavku Da kako biste potvrdili da želite da zaustavite povezivanje sa nalogom.

  7. Kada uklonite nalog iz Outlook na vebu, možete da izbrišete sve e-poruke koji i dalje se pojavljuju u programu Outlook.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Brisanje svih e-pošte u programu Outlook na Vebu

Povezivanje naloga e-pošte u programu Outlook na Vebu

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×