Brisanje poruke

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Obrišite poruke koje vam više nisu potrebne ili ih ne želite u svom prijemnom poštanskom sandučetu ili fasciklama za poštu.

  • Kad na listi poruka pokažete na poruku ili je odaberete, prikazuje se ikona Ikona stavke „Izbriši“ . Da biste obrisali poruku, pritisnite Ikona stavke „Izbriši“ .

Komanda za brisanje poruke na listi poruka

  • Ako je poruka otvorena u posebnom prozoru, izaberite Poruka > Brisanje.

Komanda za brisanje na traci

Kad izbrišete poruku u Outlook 2013, ona se premešta u fasciklu Izbrisane stavke .

Ako želite da zaobiđete fasciklu Izbrisane stavke i trajno izbrišete poruku, pritisnite Shift+Delete ili Shift+ Ikona stavke „Izbriši“ . Nećete moći da se predomislite niti da povratite poruku.

Stani! Predomislio sam se

Ako se poruka koje želite da zadržite i dalje u fascikli " Izbrisane stavke ", prevucite poruku iz fascikle " Izbrisane stavke " u drugu fasciklu. Kada se pražnjenja fascikle "Izbrisane stavke" za POP3, IMAP i Outlook.com ili drugi Exchange ActiveSync naloga, poruku nema trajno.

Izuzetak su pojedini Microsoft Exchange Server nalozi. Ako su omogućeni, izbrisanu poruku možete da vratite određeno vreme nakon što je izbrisana. Pogledajte kako. Vremenski period postavlja vaš Exchange administrator.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×