Brisanje odeljka u programu OneNote Online

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Beležnica povećati i promenite tokom određenog vremenskog perioda, možda ćete želeti da izbrišete odeljke koji vam više nije potrebna. Možete da lako uklonite odeljke iz Beležnica pomoću programa OneNote Web app, ali ne zaboravite da želite da ih rešim – trajno je brisanja odeljka, a sve stranice u tom odeljku će takođe biti izbrisane.

Važno : Za razliku od u svim funkcijama programa OneNote aplikacije, gde možete da koristite kombinaciju tastera Ctrl + Z (Windows) ili ⌘ + Z (Mac) da biste opozvali poslednju radnji, brisanje odeljaka (i sve stranice koje sadrže) u programu OneNote Online trenutno i nije moguće opozvati.

  1. U programu OneNote Online, idite u beležnicu koja sadrži odeljak koji želite da izbrišete.

  2. Kliknite desnim tasterom miša (PC) ili kontrola klika (Mac) na ime odeljka, a zatim kliknite na dugme Izbriši.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×