Brisanje obrasca

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Imate obrazac u usluzi Microsoft Forms koji vam više nije potreban? Možete lako da ga se rešite.

  1. Da biste izbrisali sve ankete, test ili neki drugi tip obrasca, prvo idite na lokaciju Microsoft Forms na http://forms.microsoft.com, a zatim se prijavite u Office 365 sa školskim ili radite akreditive.

  2. Pronađite obrazac koji želite da izbrišete na listi obrazaca, kliknite na dugme tri tačke (...) u gornjem desnom uglu prozora za pregled obrasca i zatim izaberite stavku Izbriši. Bićete upitani da potvrdite brisanje.

    Klik na dugme „Izbriši“ u postojećem obrascu

Upozorenje : 

  • Ne postoji način da vratite izbrisani obrazac. Ako ste ga slučajno izbrisali, moraćete da ga kreirate iz početka.

  • Kad izbrišete obrazac, trajno brišete i sve odgovore na obrazac.

Imate povratne informacije za Microsoft Forms?

Želimo da vas čujemo! U gornjem desnom uglu prozora Microsoft Forms izaberite stavke Još opcija (...) > Povratne informacije. Takođe možete da posetite Microsoft Forms User Voice sajt da biste naveli predloge i glasali za ideje koje su drugi već prosledili.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×