Brisanje obeleživača

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Obeleživače možete da dodate da biste lako prelazili na različite lokacije u okviru dokumenta. Ako u dokumentu imate obeleživače koji vam više nisu potrebni, možete da ih se otarasite u nekoliko koraka.

  1. Izaberite stavke Umetni > Obeleživač.

Umetanje obeleživača

  1. Potvrdite ili opciju Ime ili Lokacija da biste sortirali listu obeleživača u dokumentu.

  2. Kliknite na ime obeleživača koji želite da izbrišete.

  3. Kliknite na dugme Izbriši.

Brisanje obeleživača

Ako želite da izbrišete i obeleživač i obeleženu stavku (kao što je blok teksta ili slika), izaberite tu stavku u telu dokumenta i pritisnite taster DELETE.

Informacije o tome gde se obeleživači kriju u dokumentu potražite u članku Prikazivanje obeleživača u dokumentu. Ako imate problema sa obeleživačima, možemo da vam pomognemo da ih rešite.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×