Brisanje naloga e-pošte iz programa Outlook na Vebu

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete da izbrišete nalog e-pošte iz programa Outlook u bilo kom trenutku, tako da više ne će biti povezan sa programom Outlook. Samo brišete veze, ne e-pošte ili e-poruku.

Šta se dešava sa postojeće e-pošte kada uklonim vezu? Bilo koju e-poruku koja je bila uvezeni u Outlook će i dalje biti tamo kada ste prekinuli vezu e-pošte.

Pre nego što isključite nalog e-pošte iz programa Outlook, preporučujemo da prijavljivanja u dobavljač originalnu e-pošte i da se uverim da postoje kopije e-poruke. Ukoliko se nalaze tamo, nakon što uklonite nalog možete da izbrišete sve e-pošte iz programa Outlook i imate kopiju kod svog dobavljača usluga e-pošte. Ako nisu tu, nakon što uklonite nalog, možda ćete želeti da uskladištite e-pošte u fascikli u programu Outlook umesto da ih izbrišete.

  1. Na traci za navigaciju u programu Outlook izaberite stavke Postavke Postavke: ažuriranje profila, instaliranje softvera i njegovo povezivanje sa oblakom > Opcije.

    Izbor stavki Postavke > Opcije

  2. U levom oknu izaberite stavku Pošta, a zatim u okviru Nalozi izaberite stavku Povezani nalozi.

    Povezani nalozi

  3. Izaberite nalog koji želite da uklonite i kliknite na dugme Ukloni odbaci .

  4. Izaberite stavku Da kako biste potvrdili da želite da zaustavite povezivanje sa nalogom.

  5. Kada uklonite nalog iz programa Outlook na Vebu, možete da izbrišete sve e-poruke koji i dalje se pojavljuju u programu Outlook.

I dalje vam je potrebna pomoć?

Dobijanje pomoći za Outlook.com:

Community Forum button Dugme „Obratite se podršci“

Dobijanje pomoći za Outlook na vebu za preduzeća:

Dobijanje pomoći sa foruma Office 365 zajednice Administratori: Prijavite se i kreirajte zahtev za uslugu Administratori: Pozovite podršku

Ako koristite uslugu Office 365 kojom upravlja 21Vianet u Kini, pogledajte članak Obraćanje podršci za Office 365 za preduzeća – pomoć za administratore.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Brisanje svih e-pošte u programu Outlook na Vebu

Povezivanje naloga e-pošte u programu Outlook na Vebu

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×