Brisanje master stranice

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Svaka lokacija podrazumevano ima jednu master stranicu i lokacije uvek moraju da sadrže najmanje jednu master stranicu. Možete da izbrišete sve master stranicu na stranici galerija Master stranica koja je ne postavite kao podrazumevanu master stranicu.

Da biste izbrisali na master stranicu, morate imati dozvolu za upravljanje lokacijama ili dizajniranja.

  1. U meniju Radnje na lokaciji Slika dugmeta ili postavke Dugme "postavke SharePoint 2016" na naslovnoj traci. , izaberite stavku Postavke lokacije.

    Napomena : Na lokaciji za koju se prilagoditi radnje na Lokaciji ili postavke , postavite pokazivač na Postavke lokacijei zatim kliknite na dugme postavke koje želite da prikažete.

  1. U okviru Galerije Veb dizajneraili odeljka galerije , izaberite stavku Master stranice.

  2. Postavite pokazivač na master stranicu koju želite da izbrišete, kliknite na strelicu koja se pojavljuje, a zatim kliknite na dugme Brisanje.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×