Brisanje lokacija i kolekcija lokacija

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Administrator lokacije sa nivoom dozvola „Potpuna kontrola“ može da izbriše određenu podlokaciju u kolekciji lokacija ili čitavu kolekciju lokacija.

  1. Na matičnoj stranici portala, u meniju Radnje na lokaciji postavite pokazivač na stavku Postavke lokacije, a zatim izaberite stavku Izmeni sve postavke lokacije.

  2. Na stranici „Postavke lokacije“, u odeljku Administracija lokacije kliknite na vezu Lokacije i radni prostori.

  3. Kliknite na dugme Izbriši pored imena lokacije koju želite da izbrišete, a zatim ponovo kliknite na dugme Izbriši na stranici za potvrđivanje.

Kada izbrišete Web lokaciju najvišeg nivoa, brišu se i sve njene podlokacije. Pre brisanja neke lokacije, uverite se da ona ne sadrži podlokacije ili da vam one više nisu potrebne. Nećete biti u mogućnosti da spasete podlokaciju, osim u slučaju da ste kreirali njenu rezervnu kopiju.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×