Brisanje liste

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada izbrišete listu, brišete sve stavke liste, priloge, informacije o stavkama (ponekad se nazivaju metapodacima) i istoriju verzije. Brišete i postavke, kao i sve specifične nivoe dozvola koji su povezani sa listom.

Brisanje liste koja se ne koristi može da uštedi prostor na serveru i spreči zabunu. Pre nego što izbrišete listu, trebalo bi da se uverite da niko u tom trenutku ne koristi listu, kao i da te informacije nikome neće biti potrebne.

Takođe, treba da budete sigurni da razumete proces i smernice svoje organizacije za brisanje sadržaja. Da biste izbrisali listu, morate da imate dozvolu za upravljanje listama. U nekim slučajevima, organizacije mogu da ograniče dozvolu za brisanje listi.

Vrh stranice

Brisanje liste

  1. Ako lista nije već otvorena, kliknite na naziv liste na traci „Brzo pokretanje“.

    Ako se ne pojavi ime liste, izaberite stavku Prikaz celog sadržaja lokacije i zatim kliknite na ime liste.

  2. U polju postavke meni Settings menu , kliknite na dugme Postavke liste.

    Napomena: Za ankete, u meniju Postavke izaberite stavku Postavke ankete. Za diskusione table, u meniju Postavke izaberite stavku Postavke diskusione table.

  3. U okviru Dozvole i upravljanje izaberite stavku Izbriši ovu listu.

    Napomena: Za ankete izaberite stavku Izbriši ovu anketu. Za diskusione table izaberite stavku Izbriši ovu diskusionu tablu.

  4. Kada budete upitani da potvrdite brisanje, kliknite na dugme U redu ako ste sigurni da želite da izbrišete listu.

Savet: U zavisnosti od podešavanja lokacije, listu koju ste slučajno izbrisali možda ćete moći da spasete pomoću korpe za otpatke. Veze za više informacija o korišćenju korpe za otpatke pronaći ćete u odeljku Takođe pogledajte.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×