Brisanje izveštaja izvedene tabele ili izveštaja izvedenog grafikona

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Upotrebite komandu Obriši sve da biste iz izveštaja izvedene tabele uklonili sve filtere izveštaja, oznake, vrednosti i oblikovanje i da biste iznova započeli dizajniranje rasporeda. Pomoću ove komande izveštaj izvedene tabele se vraća u početno stanje, ali se ne briše. Podaci za povezivanje, položaj izveštaja izvedene tabele i keš memorija izvedene tabele ostaju nepromenjeni. Ako postoji izvedeni grafikon kome je pridružen izveštaj izvedene tabele, komanda Obriši sve uklanja i odgovarajuća polja izvedenog grafikona, prilagođavanja i oblikovanje grafikona.

Ako delite podatke za povezivanje ili ako iste podatke koristite u barem dva izveštaja izvedene tabele, onda bi korišćenje komande Obriši sve u izvedenoj tabeli moglo da ukloni i grupisanja, izračunata polja ili stavke, kao i prilagođene stavke u drugim deljenim izveštajima izvedene tabele. Međutim, bićete upozoreni pre nego što Microsoft Office Excel pokuša da ukloni stavke iz drugih deljenih izveštaja izvedene tabele i moći ćete da otkažete operaciju.

Izveštaj izvedene tabele

  1. Izaberite izveštaj izvedene tabele.

  2. Na kartici Opcije, u grupi Radnje izaberite stavku Obriši, a zatim stavku Obriši sve.

Izveštaj izvedenog grafikona

  1. Izaberite izveštaj izvedenog grafikona.

  2. Na kartici Analiza, u grupi Podaci kliknite na dugme Obriši, a zatim izaberite stavku Obriši sve.

Napomena : Komanda Obriši sve nije vidljiva kada je radni list koji sadrži izveštaj izvedene tabele zaštićen. Komanda Obriši sve ne funkcioniše ako radni list zaštitite, a zatim u dijalogu Zaštita lista potvrdite izbor Korišćenje izveštaja izvedene tabele jer je za komandu Obriši sve neophodna operacija osvežavanja.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×