Brisanje imena sa liste distribucije pre slanja stavke

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

U e-poštu poruku ili poziv za sastanak poslate na listi distribucije ide svim primaocima uključene u toj listi. Da biste poslali nešto samo deo liste distribucije, morate da uredite listu ručno da uklonite imena koja ne želite uključen.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Slanje poruke delu liste distribucije

Slanje poziva za sastanak delu liste distribucije

Slanje poruke delu liste distribucije

 1. Otvorite novu poruku.

 2. Kliknite na dugme Za, a zatim u polju Pretraga otkucajte ime liste distribucije.

 3. Na listi ime jednom kliknete na ime da biste ga markirali, kliknite na dugme da da biste ga postavili u red "Za", a zatim kliknite na dugme u redu.

  Zašto ne vidim na listi imena u adresaru?

  Možda ste poslednji put kada ste koristili adresar koristili opciju za pretragu Više kolona. Da biste vratili prikaz liste u prethodno stanje, izaberite stavku Samo ime pored dugmeta Pretraži.

 4. U poruci, u polju, kliknite na znak plus (+) pored imena liste distribucije da biste prikazali listu članova, a zatim izbrišite imena koja ne želite da pošaljete poruku.

Napomena : Kada proširite listu, imena liste distribucije je zamenjena na poruku da biste red pojedinačnih imena na listi. Nije moguće skupili listu ponovo u poruci kad je proširena.

Vrh stranice

Slanje zahteva za organizovanje sastanka delu liste distribucije

 1. U novom zahtevu za organizovanje sastanka u alatki Pomoćnik za planiranje kliknite na dugme Dodaj učesnike.

 2. U polju Pretraga otkucajte ime liste distribucije.

 3. Na listi ispod izaberite ime, a zatim izaberite stavku Obavezno. Kliknite na dugme U redu.

 4. Na listi Svi učesnici kliknite na znak „plus“ (+) pored imena liste distribucije da biste prikazali pojedince na listi.

 5. Opozovite izbor u polju za potvrdu pored imena svake osobe kojoj ne želite da pošaljete zahtev za organizovanje sastanka. Kada se vratite na prikaz zakazane obaveze, u polju Za biće prikazana samo imena koja niste uklonili.

Napomena : Kada proširite liste distribucije, imena liste distribucije za ovaj poziv je zamenjena funkcijom pojedinačnih imena na listi. Nije moguće skupili listu ponovo u pozivnicu kada je proširena.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×