Brisanje i ističu postavke za automatsko arhiviranje objašnjenja

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Možete da promenite postavke i opcije da biste prilagodili automatsko arhiviranje. Međutim, postavke za ističe stavki i brisanje stavki može biti zbunjujuće.

Automatsko arhiviranje premešta stavke na njihovu prvobitnu lokaciju u Microsoft Outlook u fasciklu arhive datoteka kada ističe, to jest, kada su dodati njihove starih perioda. Različite tipove Outlook stavki imaju podrazumevane starih perioda koje se ne menjaju, osim ako ručno promenite postavke za njih.

Više informacija o kada isteći određene Outlook stavke

Podrazumevani periodi zastarevanja kada stavke u fasciklama ističu ili se brišu

Fascikla

Period zastarevanja

Prijemno poštansko sanduče i radne verzije

6 meseci

Poslate stavke i izbrisane stavke

2 meseca

Otpremno poštansko sanduče

3 meseca

Kalendar

6 meseci

Zadaci

6 meseci

Beleške

6 meseci

Dnevnik

6 meseci

Kontakti

Ne ističu

Napomena: Fascikle koje kreirate sadrže isti tip stavki kao Prijemno poštansko sanduče, Kalendar, zadatke, beleškeili naloga imaju iste podrazumevane, 6 meseci starih period...

Utvrđivanje starosti stavke

Tip stavke

Početak perioda zastarevanja

E-poruka

Primljene datum/vreme ili kada ste poslednji put menjaju i čuva poruku, koje god je kasnije. Označavanje poruke kao pročitane ili nepročitane je primer promenu poruku.

Sastanak, događaj ili zakazana obaveza

Datum kada ste poslednji put promenili i sačuvali stavku, zavisno od toga koji datum je skoriji. Periodične stavke ne arhiviraju se automatski.

Zadatak

Datum dovršavanja ili poslednje promene i čuvanja zadatka. Zadaci koji nisu označeni kao dovršeni ne arhiviraju se automatski. Zadaci dodeljeni drugim osobama arhiviraju se samo ako su označeni kao dovršeni.

Napomena

Vreme poslednje promene i čuvanja napomene.

Stavka dnevnika

Datum kada je stavka dnevnika kreirana ili kada je poslednji put promenjena i sačuvana.

Kontakt

Kontakti se po podrazumevanoj vrednosti ne arhiviraju. Međutim, možete ih arhivirati ručno.

Važno: 

  • Stavke se skladište na arhiviranim lokacijama osim ukoliko ne promenite neke postavke automatskog arhiviranja i odaberete da se stavke brišu kada isteknu. Stavke se ne brišu sa arhiviranih lokacija, već mogu da se automatski izbrišu samo pre nego što se premeste na lokaciju za arhiviranje. Nakon arhiviranja moguće ih je izbrisati samo ručno.

  • Ako odaberete opciju da se stavke trajno izbrišu, stavke će automatski biti izbrisane kada isteknu. Neće biti arhivirane. Na primer, ako izaberete opciju Izbriši istekle stavke (samo za fascikle sa e-poštom), biće izbrisane sve e-poruke u svim fasciklama sa e-poštom, kao što je prijemno poštansko sanduče, poslate stavke, radne verzije, kada se završi njihov period zastarevanja. Poruke neće biti arhivirane.

Promena postavki za automatsko arhiviranje

  1. U meniju Alatke izaberite stavku Opcije.

  2. Izaberite karticu drugo , a zatim kliknite na dugme Automatsko arhiviranje.

  3. Kliknite na dugme željene postavke, a zatim kliknite na dugme u redu.

Za više informacija koja sadrži opise postavki automatskog arhiviranja potražite u članku Korišćenje automatskog arhiviranja za pravljenje rezervne kopije ili brisanje stavki.

Vrh stranice

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×