Brisanje beležnice u programu OneNote Online

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako imate beležnicu u usluzi OneDrive koje vam više nije potrebna, možete da je izbrišete. Ako postoji priliku ćete želeti da ga kasnije ponovo koristiti, možete zadržati beležnicu i iz programa OneNote 2016 za Windows aplikacija za računare, ili prestati da je delite ili promeniti ko može da vidi ili uređuje.

Napomena : Pre nego što izbrišete beležnice koje ste podelili sa drugima, omogućite svima koji imaju dozvolu za prikaz ili uređivanje beležnicu znate da planirate da biste uklonili beležnicu, oni ne biste izgubili svoj rad.

  1. Otvorite OneDrive i pronađite beležnicu na listi datoteka (verovatno na datoteke > Dokumenti).

  2. Postavite pokazivač preko pločice beležnice ili ime datoteke (u zavisnosti od prikaza koji koristite) i proverite krug koji se pojavljuje.

  3. Kliknite na dugme Izbriši u meniju na vrhu OneDrive.

    Važno : Beležnicu možda nećete moći da vratite pošto je izbrišete. Uvek napravite rezervne kopije važnih beležaka pre nego što ih izbrišete.

Kada izbrišete beležnicu, je i dalje se pojaviti na listi Beležnica. Ako biste radije jasnije listu samo Beležnica koju koristite, možete da otvorite OneNote aplikaciji za računare i uklonite beležnicu sa liste Beležnica. Da biste to uradili, otvorite OneNote 2016 za Windows, kliknite na strelicu pored imena beležnice, pronađite beležnicu koju ste izbrisali, desnim tasterom miša i odaberite Zatvori ovu beležnicu.

Ako ne želite da izbrišete celu beležnicu, možete da izbrišete odeljak ili Brisanje stranice.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×