Brisanje ćelija, redova ili kolona u listu sa podacima

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako obrišete ćelije, Microsoft Graph će ukloniti sadržaj ćelije (tekst i vrednosti) ili oblikovanja, ostavljajući prazne ćelije na listu sa podacima.

Da biste uklonili ćelije sa podacima i okolne ćelije da biste popunili prostor, izbrišete ćelije. Brisanje ćelija, redova ili kolona u listu sa podacima.

  1. Prebacite se na list sa podacima.

    Kako?

  2. Izaberite ćeliju, red ili kolonu koju želite da obrišete.

    Kako?

  3. U meniju Uređivanje postavite pokazivač na stavku Obriši, a zatim izaberite jednu od sledećih stavki: Sve, Sadržaj ili Oblikovanja.

Napomena : Ako kliknete na ćeliju, a zatim pritisnete taster DELETE ili BACKSPACE, Graph će ukloniti sadržaj, ali ne i oblikovanja ćelije.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×