Blokirajte bezvrednu e-poštu pomoću filtera za Office 365 bezvrednu poštu da biste sprečili nepotvrđene greške

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete da obezbedite da se poruke bezvredne pošte i neželjene poruke blokiraju tako što ćete podesiti filter za bezvrednu poštu u usluzi Office 365. Ovo vam pomaže da sprečite nepotvrđene poruke u kojima je bezvredna e-pošta dozvoljena u prijemnom sandučetu korisnika. Kao administrator usluge Exchange Online ili Exchange Online Protection (EOP), koristite sledeće korake da biste podesili Office 365 filter za bezvrednu poštu i sprečili da se bezvredna e-pošta isporučuje u prijemne poštanske sandučiće korisnika.

Samo za EOP klijente: Podesite filter za bezvrednu poštu u usluzi Office 365 da biste blokirali bezvrednu e-poštu

Samo za EOP klijente sa lokalnim poštanskim sandučićima: Ako podesite filter za bezvrednu poštu za podrazumevanu radnju Premesti poruku u fasciklu neželjene e-pošte, pratite neophodne korake navedene u Uverite se da je bezvredna e-pošta usmerena u fasciklu neželjene e-pošte svakog korisnika. Pokušali smo da ovo olakšamo obezbeđivanjem komande Exchange Management Shell u zasebnoj temi, kao i veze ka opštijim informacijama o tome kako da radite sa shell komandom.

To će vam pomoći da izbegnete negativno potvrđene poruke bezvredne pošte ako sinhronizujete korisničke postavke sa uslugom putem sinhronizacije direktorijuma kako biste obezbedili poštovanje blokiranih pošiljalaca. Za dodatne informacije pogledajte „Koristite sinhronizaciju direktorijuma za upravljanje korisnicima pošte“ u članku Upravljanje korisnicima pošte u usluzi EOP.

Exchange Online Protection (EOP) je usluga filtriranja e-pošte zasnovana na oblaku koja vam pomaže da zaštitite svoju organizaciju od bezvredne pošte i malvera. Ako imate poštanske sandučiće u usluzi Office 365, oni su već podrazumevano zaštićeni uslugom EOP. Prethodni pasusi u ovom pododeljku odnose se samo na korisnike koji koriste EOP kao uslugu da bi zaštitili lokalne sisteme e-pošte ili kao deo hibridne primene e-pošte. Saznajte više o EOP-u u članku Exchange Online Protection matična stranica

Da li su ovi saveti bili korisni ? Ostavite komentar koristeći opcije za povratne informacije Da li su ove informacije bile korisne? na dnu ove teme.   

Prilagođavanje filtriranja bezvredne e-pošte u usluzi Office 365 pomoću ovih postavki

Administrator može da koristi nekoliko postavki za filtriranje bezvredne pošte u usluzi Office 365 kako bi sprečili slanje bezvredne pošte u korisničko prijemno sanduče. Filter za bezvrednu poštu u usluzi Office 365 će bolje moći da blokira bezvrednu e-poštu i spreči negativno potvrđene poruke ako koristite opcije navedene ovde. U ovom kontekstu, nepotvrđena poruka odnosi se na poruke bezvredne e-pošte ili neželjene pošte koja se šalje u korisničko prijemno sanduče.

Blokiranje IP adresa sa filterom veze

Prilagodite Office 365 filtriranje bezvredne pošte tako što ćete dodati IP adresu pošiljaoca na listu blokiranih IP adresa filtera veze:

 1. Nabavite zaglavlja za poruku koju želite da blokirate u klijentu e-pošte kao što je Outlook ili Outlook Web App, kao što je opisano uanalizatoru zaglavlja poruke.

 2. Potražite IP adresu praćenjem oznake CIP u X-Forefront-Antispam-Report zaglavlju pomoću analizatora zaglavlje poruke ili ručno.

 3. Dodajte IP adresu na listu blokiranih IP adresa prateći korake u članku „Korišćenje EAC-a za uređivanje podrazumevane smernice za filtriranje veze“ u članku Konfigurisanje smernice za filtriranje veze.

Da li su ovi koraci bili korisni Ostavite komentar koristeći opcije za povratne informacije Da li su ove informacije bile korisne? na dnu ove teme.   

Blokiranje masovne pošte sa pravilima prenosa ili filtriranje bezvredne e-pošte

Da li je bezvredna pošta masovna pošta, na primer bilteni i promocije? Možete da prilagodite filter bezvredne e-pošte u usluzi Office 365 ako koristite pravila za prenos za agresivno filtriranje masovnih e-poruka ili da biste uključili postavkuMasovna pošta u filteru bezvredne pošte Napredne opcije filtriranja bezvredne pošte. U Exchange centru administracije počnite tako što ćete kliknuti na Zaštita>Filtriranje sadržaja, a zatim kliknite dvaput na smernicu filtera koju želite da podesite. Izaberite stavku Radnje za bezvrednu poštu i masovnu poštu da biste prilagodili postavke, kao što je prikazano ovde.

Podešavanje filtera masovne pošte u sistemu Exchange Online

Blokiranje bezvredne e-pošte pomoću lista za blokiranje filtriranja bezvredne e-pošte

Konfigurišite smernice za filtriranje bezvredne pošte da biste dodali adresu pošiljaoca na listu blokiranih pošiljalaca ili domen na listu blokiranih domena u filteru za bezvrednu poštu. E-pošta od pošiljaoca ili domena koji je na listi blokiranih filtera za bezvrednu poštu biće označena kao bezvredna pošta.

Napredne opcije filtriranja bezvredne pošte

Konfigurišite smernica za filtriranje bezvredne pošte i uključite dodatne napredne opcije za filtriranje bezvredne pošte.

Za više postavki bezvredne e-pošte koje se primenjuju na celu organizaciju pogledajte Sprečavanje da se e-pošta sa potvrđenom greškom označava kao bezvredna e-pošta pomoću bezbedne liste ili drugih tehnika. Ovo je korisno ako imate kontrolu na nivou administratora i želite da sprečite potvrđene greške.

Da li su ove opcije bile korisne? Ostavite komentar koristeći opcije za povratne informacije Da li su ove informacije bile korisne? na dnu ove teme.   

E-poštu korisnika možete takođe da obezbedite te negativne potvrđene greške i bezvredne e-pošte je blokiran sa Office 365 Filtriranje bezvredne pošte

To će pomoći Office 365 naporima za sprečavanje bezvredne e-pošte du sprečavanju negativnih potvrđenih grešaka i neželjene pošte ako kažete korisnicima da dodaju adresu pošiljaoca bezvredne pošte na listu blokiranih pošiljalaca u programu Outlook ili Outlook Web App. U programu Outlook Web App počnite sa radom tako što ćete kliknuti na Postavke > Opcije > Blokiraj ili dozvoli, a zatim dodati adresu na listu Blokirani pošiljaoci, kao što je prikazano ovde.

Blokiranje pošiljaoca u programu Outlook Web App

Napomena : Detaljnije informacije o listama bezbednih pošiljalaca potražite u članku Liste bezbednih i blokiranih pošiljalaca – najčešća pitanja.

Samo za EOP klijente koji ne koriste sinhronizacije direktorijuma

EOP usluga je dizajniran da korisnika sigurni i Blokirani pošiljaoci, ako informacije koje se deli sa uslugom. Ako ste kupac EOP pomoću programa Outlook, ali nemaju sinhronizacije direktorijuma konfigurisan da sinhronizujete korisnike u Office 365, i dalje možete prestati da poruke od isporučuje u prijemno poštansko sanduče korisnika pomoću blokiranih pošiljalaca. Međutim, možda ćete morati da podesite neke Exchange pravila za protok pošte u sledećim situacijama:

 • Ako poruke prolaze kroz filtriranje kroz EOP običan bezvredne pošte, a zatim je isporučen lokalni lokalnog Exchange servera i EOP dodeljuje odluku bezvredne e-pošte od SCL od 1 do 4 (koji nisu-bezvredne e-pošte), a zatim korisnika lokalne blokiranih pošiljalaca će poništiti odluku Filtriranje bezvredne e-pošte na EOP i isporučivanje ga njihove fasciklu neželjene e-pošte.

 • Ako poruku u EOP je dodeljen SCL -1 pravilo za protok pošte Exchange ili jer je IP adresa ili domen u na listu, na SCL prenosi na lokalnog Exchange servera koristi linije spajanja. U ovom slučaju, vaš korisnički blokiranih pošiljalaca će biti primenjena. Da biste promenili način, možete da kreirate pravilo protok lokalne pošte koje postavlja na SCL 0. Ovo će uzrokovati Outlook da biste nametnuli vaš korisnički lokalni blokiranih pošiljalaca.

Da biste podesili pravila za protok pošte da biste zaustavili poruke od isporučuje u prijemno poštansko sanduče korisnika pomoću liste blokiranih pošiljalaca
 1. Otvaranje Exchange Management Shell na lokalnom serveru. Da biste saznali kako da otvorite Shell u organizaciji lokalnog Exchange, pogledajte članak Otvaranje Exchange Management Shell.

 2. Pokrenite sledeću komandu da biste usmerili sadržaj filtrira bezvredna pošta poruke u fasciklu "Neželjena e-pošta" da biste ažurirali SCL u svakoj poruci koja je označena sa SCL -1:

  New-TransportRule "NameForRule" -HeaderContainsMessageHeader "X-Forefront-Antispam-Report" -HeaderContainsWords "SCL:-1" -SetSCL 0

  Zbog toga što je SCL 0 u lokalnu Exchange server, bezvredne pošte koji nije biće isporučene prijemnim poštanskim sandučićima korisnika, ali i dalje dozvoljavate za korisnika lokalnog blokiranih pošiljalaca da biste ih poslali neželjene e-pošte. Ako koristite karantin bezvredne e-pošte u eop-u, je i dalje moguće da pošiljaoci koje se nalaze na listu bezbednih vaš korisnički biće označena kao bezvredna i poslali u karantin. Ako koristite fasciklu "Neželjena pošta" u lokalnom poštanskom sandučetu, međutim, to će omogućiti isporuke u prijemno poštansko sanduče za sigurnih pošiljalaca.

  Upozorenje : Ako koristite pravila za protok pošte da biste promenili SCL vrednost 0 (ili bilo koja vrednost osim -1), zatim svih opcija neželjene pošte u programu Outlook će se primeniti na poruke. To znači da poиastvovani liste blokiranih i bezbedan, ali takođe znači da poruke koje ne sadrže adrese sa liste blokirani ili bezbedni će potencijalno budu označene kao neželjene tako što ćete klijenta strani Neželjena pošta filtriranje obrade. Ako želite da imate Outlook proces blokirani i bezbedne liste, ali ne koristite filter za neželjenu poštu strani klijenta, morate da podesite opciju da „Bez automatskog filtriranja” u opcijama neželjene pošte programa Outlook. „Bez automatskog filtriranja” je podrazumevana opcija u najnovije verzije programa Outlook, ali to treba da proverite na ova postavka je na mestu da biste se uverili da filter za neželjenu poštu strani klijenta se ne primenjuje na listi poruka. Kao administrator, možete da nametnete onemogućavanje Outlook Neželjena pošta filtriranje tako što ćete pratiti uputstva u Outlook: postavke smernice za onemogućavanje korisničkog Interfejsa neželjene e-pošte i filtriranje mehanizam.

I dalje vam je potrebna pomoć?

Dobijanje pomoći sa foruma Office 365 zajednice Administratori: Prijavite se i kreirajte zahtev za uslugu Administratori: Pozovite podršku

Ostavite komentar

Da li su ovi saveti bili korisni ? Ako jesu, javite nam tako što ćete označiti da ili n na dnu ove teme. Ako nisu, a i dalje imate problema sa nepotvrđenim porukama bezvredne pošte u prijemnim poštanskim sandučićima korisnika, recite nam više o opcijama koje ste probali da koristite ili o scenariju i koristićemo vaše povratne informacije da još jednom proverimo naše savete.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Office 365 zaštita od bezvredne pošte

Sprečavanje da se e-pošta sa potvrđenom greškom označava kao bezvredna e-pošta pomoću bezbedne liste ili drugih tehnika

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×