Biranje pozdravne poruke govorne pošte za opciju „Objedinjena razmena poruka“

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ova funkcija zahteva da koristite Microsoft Exchange Server 2007 naloga. Većina kućnih i ličnih naloga ne koristi Microsoft Exchange. Za više informacija o Microsoft Exchange naloge i kako da biste utvrdili koju verziju Exchange nalog povezuje, pogledajte veze u odeljku takođe pogledajte. Exchange 2007 administrator morate da omogućite funkciju "Objedinjena razmena poruka" za ove komande bude dostupan.

Možete da podesite više opcija govorne pošte. One obuhvataju postavljanje PIN koda glasovnog pristupa programu Microsoft Office Outlook na početnu vrednost, pozdravne poruke govorne pošte, kao i obaveštenja o propuštenim pozivima.

Pozdravna poruka govorne pošte predstavlja pozdrav koji pozivaocu čuju pre nego što ostave poruku govorne pošte. Ako izaberete opciju Pozdravna poruka govorne pošte, ta poruka će biti reprodukovana pozivaocima. Kada niste u kancelariji i ukoliko je izabrana opcija Pozdravna glasovna poruka kada niste u kancelariji, pozivaoci će čuti tu pozdravnu poruku. Pozivaocima se podrazumevano reprodukuje standardna pozdravna poruka govorne pošte. Međutim, možete da zapišete lične pozdravne poruke govorne pošte tako što ćete koristiti opcije govorne pošte koje su dostupne u programu Microsoft Office Outlook 2007.

Napomena : Opcije govorne pošte koje se nalaze u Office Outlook 2007 dostupne su i u programu Microsoft Office Outlook Web Access.

  1. U meniju Alatke izaberite stavku Opcije.

  2. Izaberite karticu Govorna pošta.

    Odeljak „Pozdravna poruka“

  3. U odeljku Govorna pošta, sa liste Odaberite pozdravnu poruku koju će pozivaoci čuti izaberite pozdravnu poruku za koju želite da bude reprodukovana pozivaocima.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×