Biranje pozdravne poruke govorne pošte za opciju „Objedinjena razmena poruka“

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada vaš Exchange nalog je konfigurisan za objedinjenu razmenu poruka, možete da izaberete koji pozdravnu poruku govorne pošte se reprodukuje za pozivaoce. Postoje dva pozdrave – standard i za prošireni odsustvo pozdrav. Podrazumevano pozdrav standardne govorne pošte se reprodukuje za pozivaoce.

Napomena : Potreban je na Microsoft Exchange Server 2010 ili Exchange Server 2007 naloga . Objedinjene razmene poruka mora biti omogućen administrator Exchange servera.

Objedinjene razmene poruka sa nalogom Exchange 2010

Napomena : Opcije govorne pošte koje se nalaze u programu Outlook 2010 su dostupne u programu Outlook Web App (OWA).

  1. Kliknite na datotekukarticu.

  2. Izaberite stavku Upravljanje govorne pošte.

Napomena : Kada se otvori Veb pregledača, bićete upitani za akreditive za prijavljivanje za OWA.

  1. Na kartici Govorne pošte , u okviru Glasovni pristup programu Outlook, kliknite na nešto od sledećeg:

    • Podrazumevani pozdrav govorne pošte    Pozivaoci primati sistemski generisana ili lične snimljena pozdrav naznačen kao podrazumevani pozdrav. Ovo je standardni svakodnevno poruka koju koristite za pozive koje nije odgovoreno.

    • Pozivaoci Inform koje ćete biti odsutni za dužeg vremenskog perioda    Pozivaoci primati sistemski generisana ili lične snimljena pozdrav naznačen kao prošireni odsustvo pozdrav.

Objedinjene razmene poruka sa nalogom Exchange 2010

  1. Izaberite karticu Datoteka.

  2. Izaberite stavku Upravljanje govorne pošte.

  3. U odeljku Govorna pošta, sa liste Odaberite pozdravnu poruku koju će pozivaoci čuti izaberite pozdravnu poruku za koju želite da bude reprodukovana pozivaocima.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×