Biranje drugih izvora podataka za izveštaj izvedene tabele

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovog članka ovde na engleskom jeziku.

 1. Izaberite izveštaj izvedene tabele.

 2. Na kartici Opcije, u grupi Podaci kliknite na dugme Promeni izvor podataka, a zatim izaberite stavku Promeni izvor podataka.

  Biće prikazan dijalog Menjanje izvora podataka izvedene tabele.

 3. Postupite na neki od sledećih načina:

  • Da biste upotrebili neku drugu Microsoft Office Excel tabelu ili opseg ćelija, izaberite stavku Izaberi tabelu ili opseg, a zatim upišite prvu ćeliju u okvir za tekst Tabela/opseg.

   Alternativno, kliknite na dugme Skupi dijalog Slika dugmeta da biste privremeno sakrili dijalog, izaberete početak ćelije na radnom listu, a zatim pritisnite Razvij dijalog Slika dugmeta .

 4. Da biste upotrebili drugu vezu, kliknite na dugme Koristi spoljni izvor podataka, a zatim izaberite stavku Izaberi vezu.

  Biće prikazan dijalog Postojeće veze.

 5. U padajućoj listi Prikaži na vrhu dijaloga izaberite kategoriju veza za koju želite da odaberete vezu ili izaberite stavku Sve postojeće veze (koja predstavlja podrazumevanu vrednost).

 6. Izaberite vezu iz liste Izaberite vezu, a zatim kliknite na dugme Otvori.

  Napomena : Ako odaberete vezu iz kategorije Veze u ovoj radnoj svesci, ponovo ćete koristiti ili deliti postojeću vezu. Ako odaberete vezu iz jedne od kategorija Datoteke veze na mreži ili Datoteke veze na ovom računaru, datoteka veze će se iskopirati u radnu svesku kao nova veza radne sveske, a zatim koristiti kao nova veza za izveštaj izvedene tabele.

  Više informacija potražite u članku Upravljanje vezama sa podacima u radnoj svesci.

 7. Kliknite na dugme U redu.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft pruža ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. Članak bio mašinskog preveli, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×