Bezbednost datoteka u OneDrive

Bezbednost datoteka u OneDrive

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Postoji nekoliko načina da zaštiti datoteka u OneDrive. Datoteka ne dele sa drugim osobama, osim ako ih sačuvate u javnu fasciklu ili da odaberete da ih delite. Da biste zaštitili OneDrive datoteka iz otkazivanja hardvera, možemo sačuvajte više kopija svake datoteke na drugu disk jedinicama i serverima.

Evo još nekih stvari koje možete uraditi da biste poboljšali zaštitu datoteka u usluzi OneDrive:

  • Kreiranje jake lozinke. Proverite jačinu lozinku

  • Dodavanje informacija o bezbednosti u Microsoft nalog. Možete da dodate informacije kao što je vaš broj telefona, alternativnu e-adresu, a bezbednost pitanje i odgovor. Na taj način, ako ikada zaboravite lozinku ili nalog dobija хакован, da koristimo vaše informacije o bezbednosti da potvrdite svoj identitet i pomažu vam da se vratite u nalog. Idite na stranicu informacije o bezbednosti.

  • Koristite dva koraka verifikaciju. Ova funkcija štiti nalog tako što ćete tražiti da unesete koda za dodatnu bezbednost svaki put kada se prijavite na uređaju koji nije pouzdani. Dodatne informacije o dva koraka verifikaciju, pogledajte članak verifikaciju iz dva koraka: FAQ.

  • Pravljenje rezervnih kopija datoteka OneDrive . Informacije o korišćenju istorije datoteke u operativnom sistemu Windows, pogledajte članak Podešavanje na disk jedinicu za datoteku istoriju.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pronađite pomoć tako što ćete poslati e-poruku timu podrške za OneDrive. U OneDrive aplikaciji za mobilne uređaje prodrmajte uređaj da biste dobili pomoć ili delili povratne informacije o usluzi OneDrive.

Pogledajte još stranica podrške za OneDrive.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×