Bezbednosne funkcije u programu Outlook grupe

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Bezbednost prenosa

Aplikacija za mobilne uređaje Outlook Groups će nametnuti bezbedna komunikacija protokol (HTTPS) za sve kanale za komunikaciju putem javne mreže. Aplikacija za mobilne uređaje Outlook Groups koristi certifikat zakačiti da biste ustanovili pouzdanost. Da dodatno obezbedite bezbednost podataka naših korisnika, samo podržavamo certifikati potpisao poznati Vrhovni autoriteti za komunikaciju između korisnika i Office 365 usluge.

Skladištenje i bezbednost podataka na uređaju

Aplikacija za mobilne uređaje Outlook Groups koristi mobilni operativni sistem šifrovanja i bezbednosnih funkcija da zaključate aplikaciju podataka tako da je potpuno odvojeno iz drugih aplikacija. Takođe, Aplikacija za mobilne uređaje Outlook Groups usluga ne skladištite bilo koju e-pošte, datoteke, kalendar ili drugih grupa podataka. Samo skladišti ime za prikaz korisnika, e-adresu i oznaka šifrovane korisnika koji se koristi za potvrdu identiteta i app obaveštenja.

Potvrda identiteta

Aplikacija za mobilne uređaje Outlook Groups koristi Oauth protokol, koja nudi klijentske aplikacije bezbednog delegiranog pristupa. Daje dozvolu da Office 365 e-pošte, datoteka, i tako dalje bez deljenja korisničko ime i lozinku korisnika.

Blokiranje Aplikacija za mobilne uređaje Outlook Groups

Administratori mogu da blokiraju Aplikacija za mobilne uređaje Outlook Groups tako što ćete koristiti udaljeni PowerShell da biste pokrenuli jednu ili obe sledeće cmdlet.

 • Da biste blokirali pojedinačnog korisnika (npr adam@contoso.com);

  Set-CASMailbox –Identity adam@contoso.com –EwsApplicationAccessPolicy:EnforceBlockList –EwsBlockList:"OutlookGroupsAppService*"

  Ova promena obično stupa na snagu za nekoliko minuta. Ako je potrebno, pogledajte članak Podešavanje CASMailbox za više detalja.

 • Da biste blokirali sve korisnike u organizaciji sa pomoću Aplikacija za mobilne uređaje Outlook Groups.

  Set-OrganizationConfig –EwsApplicationAccessPolicy:EnforceBlockList –EwsBlockList:"OutlookGroupsAppService*"

  Ova promena može biti potrebno više od dva časa stupila na snagu. Ako je potrebno, pogledajte članak Podešavanje OrganizationConfig za više detalja.

  Pomoć za korišćenje udaljeni PowerShell sa Exchange OnlineExchange Online u Office 365potražite u članku Povezivanje sa Exchange Online PowerShell.

Podrška rešenjima za upravljanje mobilnim podacima (MDM)

Mama uslovno pristup mogućnosti za Aplikacija za mobilne uređaje Outlook Groups se isporučuju preko integracija sa Intune, zasnovano na mobilnom uređaju korporacije i rešenje za upravljanje aplikacije ili kroz druge proizvode MDM nezavisnog proizvođača.

Nametanje zaključavanja uređaja pomoću PIN koda za Groups

Ako vaša organizacija ima podesite Exchange ActiveSync smernice koje zahtevaju da podesite PIN pre nego što može da se povežete i sinhronizujete poštanske sandučiće, a korisnici već uspostavili vezu sa poslovnim ili školski e-pošte na uređaje korisnici, izaberite nivo uređaja PIN-a je verovatno već nametnuo klijenta glavni e-pošte na uređaj (npr iOS aplikacije e-pošte ili Outlook aplikacija). Takođe, većina MDM rešenja, kao što su ugrađene funkcije Upravljanje mobilnim uređajima (MDM) za Office 365, će vam omogućiti da postavite brava PIN-a za vaš korisnički rad uređaj.

Pored toga, možete da podesite mobilne aplikacije za upravljanje LUPAJ) smernice da zahteva PIN kôd za pristup aplikaciji. Pogledajte članak Konfigurisanje i primena smernica za upravljanje mobilne aplikacije u konzole za Microsoft Intune za više informacija. Ove mogućnosti upravljanja aplikaciju sa Intune su dostupne sa ili bez funkcije upravljanja Intune na uređaj. Mama bez upisivanje uređaja može biti vrednost ako koristite drugih rešenja za MDM za upravljanje uređajima unutar vaše organizacije ili u situacijama gde je IT sektor ne može da se upišu uređaje.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Aplikacija za mobilne uređaje Outlook Groups

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×