Bele knjige o regulativama i usaglašenosti

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Dva objavljeni bele knjige o o tome kako da koristite Microsoft Office Excel 2007Excel Servicesi Windows SharePoint Services 3.0 u vezi sa u detalje i usaglašenost rešenja. Obe bele knjige o takođe pružaju opšte informacije na aktuelnom regulatornim i zahtevima za usklađenost u današnjeg poslovnim okruženjima.

Prvi beloj knjizi „Unakrsne tabele usaglašenost u 2007 sistema Microsoft Office”, je usredsređena na korišćenje Office Excel 2007 i Excel Services u okvir usaglašenost unakrsne tabele.

Drugi beloj knjizi „Usaglašenost funkcije u 2007 sistema Microsoft Office”, je usredsređena na mnoge opcije SharePoint tehnologije koje možete da koristite za podršku u vezi sa i usaglašenost rešenja.

Da biste preuzeli bele knjige, kliknite na sledeće veze:

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×