Azure ExpressRoute za Office 365

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Saznajte kako se koristi Azure ExpressRoute sa Office 365 i kako da planirate projekat primenu mreža koja će biti potrebno da primenjujete Azure ExpressRoute za upotrebu sa Office 365. Infrastruktura i platformu services pokrenut u Azure će često koristi adresiranje mreže arhitektura i performanse razmatranja. Preporučujemo da ExpressRoute za Azure u ovakvim slučajevima. Softver kao ponude usluge kao što je Office 365 i Dynamics 365 napravljena da se pristupiti bezbedno i pouzdano putem Interneta. U skladu sa tim, samo preporučujemo ExpressRoute za ove aplikacije u određenim scenarijima. Možete da pročitate o Internet performansi i bezbednosti i kada treba razmotriti Azure ExpressRoute za Office 365 u članku mrežna veza sa Office 365.

Napomena: Pokretanje 31 jul 2017, možete da omogućite Microsoft Peering direktno iz Azure administrativna konzola ili koristeći PowerShell. Nakon što omogućava Microsoft Peering, možete da kreirate usmeravanje filtere da primi određenih BGP usmeravanje oglasi. Potrebno je odobrenje da kreirate filtere za Office 365 i možete da kreirate Dynamics 365 klijent angažovanje aplikacije (ranije se zvao CRM Online) filtere u bilo kom trenutku. Razgovor sa timom Microsoft Account o procesu da biste dobili dozvolu za kreiranje Office 365 putem filtere. Neovlašćeni pretplate pokušate da kreirate usmeravanje filtere za Office 365 će, dobijate poruku o grešci

Sada možete da dodate direktnu mrežnu vezu da biste Office 365 izabrane Office 365 mrežni saobraćaj. Azure ExpressRoute nudi direktne veze, predvidivi performanse i dolazi uz na vreme rada SLA 99.95% za Microsoft mrežne komponente. I dalje ćete zahteva internet vezu za usluge koje nisu podržane preko Azure ExpressRoute.

Azure ExpressRoute za Office 365

Pored veze sa Internetom, možete odabrati da biste usmerili podskup njihove Office 365 mrežni saobraćaj preko direktne veze koja nudi predvidljivosti i 99.95% rada SLA za Microsoft mrežne komponente. Azure ExpressRoute pruža namensku mrežna veza za Office 365 i druge Microsoft uslugama u oblaku.

Bez obzira na to da li imate na postojeću MPLS WAN, ExpressRoute može dodati arhitektura mreže na jedan od tri načina; preko podržani oblaku exchange saradnji lokaciju dobavljača, dobavljač veze point-to-point Ethernet ili preko dobavljača MPLS veze. Pogledajte koje su dostupne u vašem regionu dobavljači. Direktna veza ExpressRoute će omogućiti vezu sa aplikacijama prikazane u Kako da nabavim kada se prijavim ispod. Mrežni saobraćaj za sve druge aplikacije i usluge će nastaviti da Pređi na internetu.

Uzmite u obzir sledeće visokog nivoa mreže dijagram koji prikazuje tipične Office 365 klijenta povezivanje sa Microsoft centrima podataka preko Interneta za pristup svim Microsoft aplikacijama kao što su Office 365, Windows Update i TechNet. Klijenti korišćenje slične mrežne putanje bez obzira na to da li se povezujete sa za lokalnu mrežu ili nezavisni internet vezu.

Mrežno povezivanje usluge Office 365

Pogledajte ažurirane dijagram koji prikazuje kupac Office 365 koji koristi internet i ExpressRoute za povezivanje sa Office 365. Imajte u vidu da neke veze, kao što su javne DNS i mreža za isporuku sadržaja čvorove i dalje zahtevaju javnu internet vezu. Takođe imajte u vidu klijenta korisnika koji se ne nalaze u njihove ExpressRoute povezani sastavni povezujete putem Interneta.

Office 365 povezivanja sa ExpressRoute

I dalje želite više informacija? Saznajte kako da upravljate vaš mrežni saobraćaj sa Azure ExpressRoute za Office 365 i Saznajte kako da konfigurišete Azure ExpressRoute za Office 365. Takođe smo snimili 10 deo Azure ExpressRoute za Office 365 obuka grupu sa kanala 9 da biste objasnili koncepte više detaljno.

(Nazad na vrh)

Sledeća tabela navodi Office 365 usluge koje su podržane preko ExpressRoute. Pregledajte članak krajnje tačke usluge Office 365 da biste razumeli koji zahteva za mrežu za ove aplikacije zahtevaju vezu sa Internetom.

Obuhvaćene aplikacije

Exchange Online1

Exchange Online Protection1

1 za delve

Skype za posao Online1

SharePoint Online1

OneDrive for Business1

Projekat na mreži1

Portal i deljene1

Azure Active Directory1

AAD povezivanje1

Office Online1

1 Svaku od ovih aplikacija imaju internet povezivanja zahteve nije podržano preko ExpressRoute, pogledajte članak Office 365 krajnje tačke za više informacija.

Usluge koje nisu uključeni u ExpressRoute za Office 365 su Office 365 ProPlus klijenta preuzimanja, lokalnog identiteta dobavljač za prijavljivanje i Office 365 (kojim upravlja 21 Vianet) usluga u Kini.

(Nazad na vrh)

Sprovođenje ExpressRoute zahteva angažovanost mreže i aplikacije vlasnici i zahteva računa planiranje da biste utvrdili nove mreže usmeravanje arhitektura, zahteva za propusni opseg, gde će biti bezbednosti primenjena, velika dostupnost i tako dalje. Da biste primenili ExpressRoute, moraćete da;

  1. U potpunosti razumem potrebe ExpressRoute ne zadovoljava vaše Office 365 povezivanja planiranja. Razumevanje koje aplikacije će koristiti internet ili ExpressRoute i potpuno plan mrežni kapacitet, bezbednost i dostupnost potrebe u kontekstu pomoću Interneta i ExpressRoute za Office 365 saobraćaj.

  2. Odredite izlazne i planinske lokacije za internet i ExpressRoute saobraćaj1.

  3. Utvrdite kapacitet neophodni na internetu i ExpressRoute za povezivanje.

  4. Imam plan za primenu bezbednosti i druge standardne obim kontrole1.

  5. Imate važeći Microsoft Azure nalog da biste se pretplatili ExpressRoute.

  6. Izaberite model povezivanja i na odobreno dobavljača. Imajte na umu, klijentima možete da izaberete više modeli povezivanja ili partnere i partnera ne mora da bude isti kao dobavljač postojeće mreže.

  7. Proverite valjanost primenu pre usmerava saobraćaj na ExpressRoute.

  8. Ako želite da primenite QoS i procenite regionalne proširenja.

1 Važne performanse razmatranja. Odluke drastično može da utiče na kašnjenje koja je kritično za aplikacije kao što su Skype za posao.

Za dodatne reference, koristite usmeravanje vodič pored ExpressRoute dokumentaciju.

Da biste kupili ExpressRoute za Office 365, moraćete da biste radili sa jednog ili više odobreno dobavljače snabdevanje željeni broj i veličinu kolo sa pretplatom na ExpressRoute Premium. Postoje dodatne licence nisu da kupite od Office 365.

Evo kratke veze možete koristiti da se vrati: https://aka.ms/expressrouteoffice365

Spremni za prijavljivanje za ExpressRoute za Office 365?

(Nazad na vrh)

Srodne teme

Mrežnog povezivanja u sistemu Office 365
Upravljanje ExpressRoute za Office 365 povezivanja
usmeravanja sa ExpressRoute za Office 365
Planiranje mreže sa ExpressRoute za Office 365
Sprovođenje ExpressRoute za Office 365
pomoću BGP zajednica u ExpressRoute za Office 365 slučajeve (pregled)
medija kvaliteta i performansi mreže povezivanja u programu Skype za posao Online
Podešavanje office 365 performansi pomoću osnovne podatke i performansi istorija
Planiranje za Office 365 rešavanja problema sa performansama
Office 365 URL adrese i opsezi IP adresa
Office 365 mreže i podešavanje performansi

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×