Avery čarobnjak da otpisati

Avery čarobnjak da otpisati

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako koristite Avery je korak po korak čarobnjaka da biste oblikovali i štampali Avery nalepnice, vizitkarte i još toga u starijim verzijama programa Word, evo upozorenje koje Avery planira da se programski dodatak.

I dalje možete da koristite Word da biste kreirali Avery stavki: iz programa Word predlošci, opcije oznake ili predloške možete da preuzmete sa Avery Veb lokacije.

Word predlošci

Da biste pronašli različite kompatibilan Avery predložaka u programu Word, idite na karticu " datoteka " u programu Word, odaberite stavku novo, a u polje za pretragu otkucajte Avery . Videćete predloške za Avery kompatibilan vratili nalepnice sa adresom, CD oznake, poklon oznake, ime značke i još mnogo toga.

Pretražite „Avery” da biste pronašli kompatibilan Avery predlošci

Opcije oznaka

Da biste oblikovali Avery kompatibilan oznake, idite na karticu Pošiljke i odaberite oznake. Kliknite na dugme Opcijei u polju dobavljači oznaka, odaberite Avery US pismo (ili Avery A4/A5 za veličine A4/A5). Zatim odaberite stavku sa liste proizvoda.

Izborom Avery kompatibilan rasporeda u dijalogu Opcije nalepnica

Detalje o pravljenju oznake u programu Word potražite u članku Kreiranje i štampanje nalepnica.

Preuzimanja

Na Veb lokaciji Avery, pronađite predložak želite na avery.com/templatesi koristite Word da biste ga preuzeli.

Odaberite stavku Word za preuzimanje na Avery template_C3_201710823174

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×