Avery čarobnjak da otpisati

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako koristite Avery je korak po korak čarobnjaka da biste oblikovali i štampali Avery nalepnice, vizitkarte i još toga u starijim verzijama programa Word, evo upozorenje koje Avery planira da se programski dodatak.

I dalje možete da koristite Word da biste kreirali Avery stavki: iz programa Word predlošci, opcije oznake ili predloške možete da preuzmete sa Avery Veb lokacije.

Word predlošci

Da biste pronašli različite kompatibilan Avery predložaka u programu Word, idite na karticu " datoteka " u programu Word, odaberite stavku novo, a u polje za pretragu otkucajte Avery . Videćete predloške za Avery kompatibilan vratili nalepnice sa adresom, CD oznake, poklon oznake, ime značke i još mnogo toga.

Pretražite „Avery” da biste pronašli kompatibilan Avery predlošci

Opcije oznaka

Da biste oblikovali Avery kompatibilan oznake, idite na karticu Pošiljke i odaberite oznake. Kliknite na dugme Opcijei u polju dobavljači oznaka, odaberite Avery US pismo (ili Avery A4/A5 za veličine A4/A5). Zatim odaberite stavku sa liste proizvoda.

Izborom Avery kompatibilan rasporeda u dijalogu Opcije nalepnica

Detalje o pravljenju oznake u programu Word potražite u članku Kreiranje i štampanje nalepnica.

Preuzimanja

Na Veb lokaciji Avery, pronađite predložak želite na avery.com/templatesi koristite Word da biste ga preuzeli.

Odaberite stavku Word za preuzimanje Avery predložak

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×