Automatsko reprodukovanje video zapisa u projekciji slajdova

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Prilikom držanja prezentacije, možda ćete želeti da se video zapis automatski reprodukuje kada se pojavi određeni slajd.

  1. U normalnom prikazu, kliknite na video zapis na slajdu.

  2. U okviruAlatke za video zapise izaberite karticu Reprodukcija.

  3. Pored dugmeta Start, kliknite na strelicu nadole i izaberite opciju Automatski.

  4. Kada izlažete prezentaciju u prikazu projekcije slajdova ili u prikazu za izlagača, reprodukcija video zapisa će se automatski pokrenuti kada se slajd otvori.

Ukoliko slajdu nema video zapisa u njoj, možete ga dodati. Idite na Dodavanje i reprodukcija video zapisa u prezentaciji za više informacija.

Važno: Određeni stariji formati video datoteka ne komprimuju i ne izvoze ispravno u programskom paketu Office na računaru sa Windows RT operativnim sistemom već umesto toga koriste savremene formate medija, npr. H.264 i Advanced Audio Coding (AAC), koje podržava PowerPoint 2013 RT. Želite li da saznate koju verziju sistema Office koristite?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×